Kezdőoldal » Utazás » Európa » 12 évesen hova utazhatok egyedül?

12 évesen hova utazhatok egyedül?

Figyelt kérdés
Csak mert a barátnőim is beszélték, hogy ők ide meg oda mennek. Nem kell egy Ausztráliára gondolni, de nem is azt várom, hogy a szomszédba. Léci ne azt írjátok, hogy sehova! Amúgy meg elég önálló vagyok szóval nem az a féltenivaló kislány. Ne higgyétek, hogy most azért akarom, mert ők is mennek csak ki akarom magamat próbálni.
2009. máj. 28. 17:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
96%

Nem akarunk bántani, egyszerűen csak úgy gondoljuk, hogy neked még egyelőre szülőkkel, nagyszülőkkel kellene utazgatnod.

És igaza van az előzőnek: mi olyan jó abban, hogy egyedül elutazol valahova?

Mondjuk persze lesz mit mesélni a többieknek, akik ugye mint írtad sokkal "olyanabbak"... Maradj meg még egy kicsit gyereknek :)

2009. máj. 28. 18:41
 22/40 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, hogy a szüleimmel kéne utazgatnom, és nem is azért akartam, hogy legyen mit mesélnem, csak ki akartam próbálni, hogy mondjuk 2 órás út Keszthelyre és akkor ott lennék egy hétig apu rokonánál. Semmi konkrét dolog nincs csak pl.-nak írtam.
2009. máj. 28. 18:45
 23/40 anonim ***** válasza:
95%

"A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem akarom, hogy a szüleim tudjanak rólam.Jó a kapcsolatom velük. És mindenről tudnak, de nem értem mi rossz van abba, hogy feltettem egy ilyen kérdést?"

Előfordulhat olyan is hogy egy ismeretlen helyen megtámadnak, megvernek vagy ne adja az ég még mást is csinálnak veled, hogyan véded meg magad??? Belegondoltál ebbe??

Mit csinálsz akkor ha esetleg elrabolnak , külföldre visznek és eladnak.Nem hiszem hogy meg tudod védeni magad, ha csak nem vagy "ssj szintű harcos" . 21/F

2009. máj. 28. 18:47
 24/40 anonim ***** válasza:
96%
Ha mondjuk tényleg ezt szeretnéd kipróbálni, hogy 2 órát egyedül vonatozol/buszozol ismerősökhöz, azzal nincs is semmi baj. De ahogy a kérdést feltetted például nekem nem ez jutott eszembe és gyanítom másnak sem. Más az, ha konkrétan mész valakihez és más az, ha nekiindulsz az ismeretlennek.
2009. máj. 28. 18:52
 25/40 A kérdező kommentje:
Persze ebben igazad van, de szerinted ha velem lenne anyum akkor ő mit tudna csinálni? Semmit. Ő se tudna megvédeni, mert anyu se egy kung fu mester.
2009. máj. 28. 18:53
 26/40 A kérdező kommentje:
Akkor helytelenül fogalmaztam meg a kérdést bár szerintem érthető volt, deha nem, nem. Erre gondoltam és nem arra, hogy neki indulok a nagyvilágnak és lesz ami lsz.
2009. máj. 28. 18:55
 27/40 A kérdező kommentje:
*lesz bocsi Ha helytelenül írom nem azért van mert nem tudom leírni hanem azért mert sietek
2009. máj. 28. 18:57
 28/40 anonim ***** válasza:
59%

Szia! : )

Ismerős a helyzet, Én is lázadtam ennyi idősen, még a szomszéd fiúhoz is átszöktem, semmi szó nélkül, Anyuék meg aggódtak értem, de nekem izgalmas volt! : ))

Szóval visszatérve a kérdésre: Az nem lenne pl. megoldható, hogy ha barátnődék mennek a családdal elvinnének Téged is? Pl. nincs olyan barátnőd, akinek nincs testvére és Anya, Apa meg ő mennének? Te simán odacsapódhatnál talán, vagy anyukádék megbeszélhetnék a szülökkel, persze nem úgy, hogy erőszakosan, hanem ha tényleg kedvelnek a szülei téged, akkor még ők is ajánlhatnák fel... Ez így nem lenne rossz szerintem! : )

Vagy az is lehet, hogy Apukádékkal elmennétek a rokonokhoz, Téged otthagyhatnának ha szeretnéd, és Velük lennél.

De egyedül tényleg ne utazz, rengeteg rossz ember van. 18 éves vagyok, de én sem nagyon mernék egyedül utazni, sokszor előfordult már, hogy elrabolnak lányokat, megfojtják, megerőszakolják stb. Én nagyon félek ezektől..

Szóval nagyon gondold át, mit és hogyan szeretnél!

Vigyázz magadra! : )

Nani

2009. máj. 28. 18:58
 29/40 anonim ***** válasza:
69%

gyedül semmiféleképpen nem engednélek el..

16 éves vagyok és igy is félek elmenni egyedül a mai világba bárhova is.

kicsit még nőjjél jó? ;)

2009. máj. 28. 18:59
 30/40 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem egy napra simán lemehetsz Balcsira, (vonattal) vagy barátaidhoz, egyedül azzal van baj, hogy ugye nincs hol aludnod. De hajnaltól estig simán elmehetsz akárhova, ahova meg tudod oldani, hogy jegyet vegyél.

Azt meg felháborítónak tartom, hogy leribancoznak, mert szeretnél kicsit kikapcsolódni, és kipróbálni magad. Arról nem is beszélve, hogy olyanok szólnak be a helyesírásod miatt, akik lusták szóközt tenni a vesszők után, és addig nyomják az írásjeleket, amíg be nem ragad a billentyű...

Sok sikert, én veled vagyok. Csak jegyet kell venned valamilyen távolsági buszra, vagy vonatra, és előtted az ország. (Legrosszabb esetben, ha eltévedsz, akkor hazavisz a rendőrség, és anyád üvölt egyet.)

2009. máj. 28. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!