Jó tegerparti város Horvátországban?
bibinje - egy jó kis halászfalu:)
zadar - közvetlen bibinje mellet egy nagyobb város ott van sok minden. rablósor, templom, sétáló utcák :)
Gyakorlatilag egyik város szebb mint a másik...
Ahol több látnivaló van, az Trogír és környéke.
Mi már évek óta itt szállunk meg:
Közvetlen vízparti apartman.
Ha van még kérdésed írjál.
Tapasztalt vagyok: 2011-ben volt a 7. alkalom, hogy horvátországba megyünk nyaralni.
Zágráb-ban nagy a forgalom és látnivalókról sem tudok sokat.
Opátia-ban rengeteg üde kávézót és cukrászdát találsz, illetve a fagylalt is finom. Érdemes a városban egyet sétálni. Található ott egy pálmafákkal telepített labirintusos park.
Crikvenica: Az a LEGJOBB, LEGSZEBB, város, vagy inkább falu. A kikötőben mindenképpen érdemes egy sétát tenni. a starnd-ja nagyon jó. Homokos az egyik rézszen teljesen, a másik részen apró kavicsos de a vízbe nyúlva kb 1 1,2m múlva már homokos. Nagyon jó hely. Még a FALU elnevezéshez annyi mondok, hogy olyan mint egy falu. A sarkon található a KONZUM, és remek kilátás nyílik a tengerre. Mi 4. alkalommal megyünk oda, és a barátokkal csak úgy el szoktunk menni sétálni, mert tudjuk, hogy hol járunk. NAGYON kicsi a forgalom 24 óra alatt elmegy kb vagy 10-15 kocsi.
Omis-ban található egy vidámpark. Azt is jó megnézni.
És ha szerettek csúszdázni akkor nektek irány:
Baska: Az ott lévő strandon HATALMAS csúszdák vannak. A legnagyobb több mint kb 300-400m magasról indul el. Én lecsúsztam azon. FANTASZTIKUS VOLT.
Lehet, hogy nem mondtam látnivalóka
előző vagyok:
Opátiában sziklás a part
Omisban homokos és jó.
Én Omisra szavazok.
Első, mi a problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!