Hogyan lehet eljutni Budapestről-Bromyard-ba? Bromyard egy Angliai város!
Bromyard-ba utaznék de sehol nem találok arra definíciót hogy hogy lehet eljutni Budapestről Bromyardba!
Létszíves h tudjátok írjátok meg!!Köszi
Alig 100 km-re vagyok Bromyard-től..
Repülővel London Luton- onnan vonattal (valószínű,hogy át kell szállnod) VAGY Busszal.
Vagy repülővel Bristol és onnan vonattal vagy busszal
Vagy repülővel Birmingham és onnan vonattal vagy busszal..
Jó hosszú utad lesz.
ma 12:02 vagyok
Megnéztem neked.
London luton reptér 213 km-re van Bromyardtól
Bristol reptér 138km-re van
Birmingham reptér 83 km-re van a várostól..
A legjobb megoldás a Birminghami reptér..
Köszönöm a válaszokat!Hasznosak voltak!
Igazából még nem most utazom,és csak hirtelen ötlet volt,ezért nem vagyok még tisztába hogy hogy lehet oda eljutni!Köszi
és mikor utazol?? 1 vagy 2 év múlva??
Mert akkor a kérdésed teljesen felesleges..
Egyébként nem is az a gond,hogy hova repülj..Melyik járattal melyik városba.A gond utána van. Úgy kell időzíteni a Budapesti repülőjáratot,hogy legyen a leszállás után,viszonylag rövid időn belül vonat vagy buszjáratod.Mivel Bromyard egy kis város,nagyon valószínű hogy átszállással tudsz csak odamenni.Így figyelned kell arra is,hogy átszállásnál is legyen viszonylag rövid időn belül csatlakozás.Angliában a közlekedés nagyon pocsék..és ezek a helyi járatok okozzák a legtöbb gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!