Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az idén végzem a gimit, és...

Az idén végzem a gimit, és egyetem előtt egy évet dolgozni szeretnék valahol Európában, pl. az Egyesült Királyságban. Mit ajánlotok, hol keressek munkahelyet, meg milyent?

Figyelt kérdés
...amiben persze alkalmaznának. Egy barátommal mennék, és együtt szeretnénk egy lakást bérelni stb. mert így talán olcsóbb. Mit tanácsoltok?
2012. jan. 14. 18:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

sorry, ezt elírtam :))

Én is értek a kamerákhoz, filmvágáshoz, forgatáshoz, meg a számítógépekhez is komolyabban.

Az egyik ismerősöm Hollandiában egy hónap alatt 1500 Euro-t kapott azért, hogy valamiket csomagolt egy gyárban. Persze, kell egy kis szerencse is, meg ismeretség gondolom, hogy valami jó kis munkahelyet találjon az ember.

2012. jan. 15. 20:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem is arról van szó, hogy nem lehet jól keresni. Jól lehetne keresni. Angliában a minimálbér 300.000 ft. De a lakhatás drágább. A kaja meg minden más ugyanannyi vagy még olcsóbb. DE az első fél-1 év akkor sem a megtakarításról szól, hanem a tőke visszaszerzéséről. Mivel kb 500.000 forint elindulni. Aztán meg az ember rájön mennyivel jobban lehet kinn élni és rájön, hogy minek takarékoskodni hogy utána hazamenjen egy rosszabb életszínvonalba. Na mindegy. Majd meglátod. Én is azt hittem hogy kijövünk, fél évig összeszedünk egy vagon pénzt és hazamegyünk. De egyrészt nem úgy jöttek össze a dolgok, másrészt meg eszem ágában sincs hazamenni. :D
2012. jan. 15. 21:03
 13/13 A kérdező kommentje:
No, értem. Vigyázz akkor magadra, és az Isten áldjon!
2012. jan. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!