Az Egyesült Királyságban pályaudvaron vonatjegyet venni tényleg sokkal drágább, mint ha előre lefoglalnám online?
Figyelt kérdés
Úgy tudom valamivel olcsóbb, ha online foglalok jegyet vonatra, de akkor meg időhöz vagyok kötve... Drágább, ha ott veszem meg a pályaudvaron?2011. ápr. 13. 13:05
2/3 anonim válasza:
Szerintem a helyi, helyközi vonatokra ez nem érvényes.
De IC-re biztosan. Habár én Németországban élek, de helyi vonatokra nincs ilyen elövételi kedvezmény.
3/3 anonim válasza:
amikor messze utazik az ember, pl hálókocsivonattal mondjuk Londonból Inverness-be és már több hónappal előre tudsz mindent, hogy mikor mész úgy foglalod neten akkor olcsóbb
amúgy ha csak pár nappal előtte tudod megvenni akkor nem éri meg neten, mert az állomáson is ugyananyni
helyi kistávra meg egyáltalán nem olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!