Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki már nyaralt tengerpart...

Aki már nyaralt tengerpart közelében segítene? (családi meglepetés) (többi lent)

Figyelt kérdés
A családomnak mikor még gyerek voltam úgymond megígértem hogy ha keresni fogok elviszem őket a tengerhez.(a szüleimnek évekig kellett spórolniuk, hogy eljuthasson a család a Balatonhoz). Most hogy már dolgozok szeretnék elkezdeni félretenni és a nyáron elvinni nyaralni a családot. Aki mostanság volt tengerpart közelében(Horváto., Görögo. stb) Tudnátok esetleg ajánlani utazási irodát vagy helyet. Kb mennyibe került a nyaralás?Mivel mentetek? jól jönne egy kis segítség:)
2012. jan. 10. 20:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, tudom még ajánlani dél-Horvátországot :) Dubrovnik környékét illetve a Peljesac félszigetet. És ha ide mentek autóval én javaslom a Bosznia-Hercegovinán keresztül történő megközelítését: ugyan az utak nem a legjobbak (értsd szűkek, kanyargósak), de megspórolhatod az autópálya díjat, valamivel rövidebb is erre és nagyon szép tájakon mész keresztül!
2012. jan. 13. 21:59
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Korcula szigetét tudnám ajánlani. Horvátország déli része. Az idő remek, a tenger nagyon tiszta szép, és nincsenek túlzsúfolt partszakaoszok. Mármint vannak azok is, de könnyedén taláhatsz olyat, ahol szinte senki nincs, csak ti. A táj gyönyörű, az emberek kedvesek.

[link]

mi itt szálltunk meg.

Anyagilag szerintem jóval olcsóbb, mintha a nagyobb városokba mennétek, pl split, rijeka, orebic...

Nagyon hangulatos az óváros. Már háromszor voltunk, idén sajnos nem fogunk tudni külföldre utazni, de amikor megint lesz elég pénz egy külföldi útra biztos, hogy Korculára megyünk :)

2012. jan. 25. 22:17
 23/23 anonim válasza:
Horvátországban, Omisban voltunk, nagyon szép hely, homokos tengerpart, és egy folyó is van, rafting (vadvizi evezés) lehetoséggel. mi 5-en mentunk, 2 felnott, 3 gyerek, és kb asszem 300 ezer volt (nem biztos) de én csak ajánlom :D
2013. máj. 2. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!