május 30-án lesz a 3. évfordulónk! Szeretném elvinni a páromat valami szép helyre itt a közeli országok valamelyikébe!
Minél olcsóbb jó lenne, de nem ez a fő. Autóval mennénk, max 100E Ft-ot tudnék erre fordítani. Nézelődni, kirándulni is lehessen, esetleg tengerpart (ez ugye időfüggő)...
Pécs-Prága ?! Neked Olaszország vagy Ausztria van közel.
Bár én úgy vagyok veke,hogy először a saját hazáját ismerje meg az ember,gondolom ti sem voltatok még itthon mindenhol.... Nekem eddig ami kimaradt az az Őrség és Zala,máshol már eddig voltam,igaz még 35 vagyok,remélem pár éven belül ezek is meglesznek.
2012. jan. 5. 11:38
12/20 A kérdező kommentje:
8as válaszoló, Ti konkrétan hol voltatok? szállást illetőleg tudsz linket adni? kösziii
2012. jan. 5. 11:42
13/20 anonim válasza:
A #8-as válaszoló szerintem Horvátországban volt :) mivel ott vannak a Plitvicei tavak :)
Horvátországban voltunk Zadar (Diklo)városban.A környéken eszméletlen jó strandok vannak.Homokos,lassan mélyülő strand 3 is van pár kilométeres körzetben.Bár szerintem május 30-án mentek még nem annyira strand szezon,a tengernek kell egy kis idő mire felmelegszik.Viszont előszezon,így olcsóbb mint csúcs szezonban.Mi nem az interneten foglaltuk a szállást,mert nem nagyon bíztunk benne.Utána kinek reklamálok,ha valami nem tetszik.Kispesten az Europarkban van egy utazási iroda,ott választottuk ki a szállást és fizettük be a pénzt.Szerencsénk volt,mert az utolsó olcsó szállást kaptuk meg.Mivel az olcsó helyeket év elején lefoglalják,nyár végére már csak a drágább szállások vannak vagy olyanok ami messze van a tengertől.Mi kb. 15 méterre voltunk a parttól és a teraszról látszódott a tenger.Eszméletlen szép környék,rengeteg látnivalóval.Haza felé pedig megnéztük a Plitvicei tavakat is.Mindezt 100ezer Ft-ból.
2012. jan. 5. 16:12
16/20 anonim válasza:
Menjetek Prágába, nincs az olyan messze Pécstől. Gyönyörű város tele látnivalókkal. Vagy menjetek Erdélybe az sincs messze, menjetek Székelyudvarhelyre, nagyon szép és onnét sok érdekes helyet könnyen be lehet járni. Hazafelé menjetek át a Transzfogarasi úton, életetek egyik legnagyobb élménye lesz. Ja és Romániában olcsóbb a benzin mint nálunk. Én is Pécs környékéről, (sőt még messzebbről) mentem mindkét helyre.
2012. jan. 5. 20:29
17/20 A kérdező kommentje:
8as válaszoló hol voltatok? --> alatt azt értettem, hogy pontosan melyik városban szálltak meg, melyik apartmanházban...
bár ő felfogta a kérdést... -.-"
2012. jan. 5. 21:40
18/20 A kérdező kommentje:
Erdélyből jöttem, voltam már ott párommal is, szóval azt azért lőném ki.
A Plitvicei-tavak volt az én első ötletem is, köszi!!
2012. jan. 5. 21:42
19/20 anonim válasza:
Farkadra
2012. jan. 15. 15:59
20/20 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! lány vagyok, így ez nem kivitelezhető!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!