Hogyan jutok el Aubagne -be legegyszerűbben, gyorsabban, és a legolcsóbban?
Hol vegyek jegyet, mivel mennyek, és valószínűleg mennyibe fog kerülni ?
Budapest - f/23 (nem vagyok már diák)
Vonattal:
Budapest 6:05 railjet Zürichbe, onnan tovább Mulhouse Villebe, majd onnan az éjszakaival Marseillesbe, onnan reggel a regionális vonattal Aubagnebe.
Vagy fapadossal Párizsba, onnan TGV-vel Marseillesbe, és onnan az előbbiek szerint a regionálissal.
Vasúti menetrend itt található árak nélkül:
www.bahn.de
Vonatnak annyi előnye van, ha az előbbiek szerint indulsz, akkor reggel érsz oda, azaz nyitva a toborzóiroda. Persze munkanap legyen. Nem tudom a hétvégén érkezőket is elszállásolják-e hétfőig, mert nem jártam még ott, és nem is fogok.
Vonatjegyet a Wastelsben (Keleti pu.) érdemes venni, ha a vonatos módszert választod. Érdemes korábban menni (1-2 héttel az utazás előtt), mert akkor kaphatsz pl. 39 Eurós jegyet Zürichbe. Marseillesig nagy valószínűséggel megveheted ott a jegyet, onnan tovább passzolnám.
Nem feltételezem rólad, de azért elmondom, hogy bliccelést a franciák sokkal kevésé díjazzák, mint a BKV-ellenőrök és a MÁV-kalauzok. Na meg Marseillesben lehet, hogy peronzár is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!