Kezdőoldal » Utazás » Európa » Rab szigetre, Lopar-ba tervezz...

Rab szigetre, Lopar-ba tervezzük nyaralásunk! Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokat nyaraltam Rab szigeten Lopár-on a San Marinó kempingben.Legutobb tavalyelött nyaraltunk ott.Nagyon klassz hely.Kisgyerekkel szerintem a legideálisabb.A tenger sekély.Meleg a víz,a part a kemping területén és még azon túl is homokos.A kemping jól felszerelt,bár nem mondtad hogy kempingbe vagy szállodába mentek e.Lehet kirándulni a környező hegyekbe vagy Rab városba vagy akár végig a tengerparton.Mind külön élmény.Bejártuk már az egész szigetet.A kemping mellet vannnak butikok lehet nézelődni van kis vidámpark diszkó felsorólni is nehéz hogy mi minden van.A kompra kicsit sokat kell várni föleg főszezonban de megéri.Ha most mentek elösször biztos menni fogtok majd máskor is.Nem tudnám megmondani hogy hányszór voltam ott.Ha irsz e-mailt küldök képeket is de ha valaki leirná nekem részletesen hogy hogyan kell ide betenni képeket( kicsit béna vagyok hozzá:-( )akkor szivesen megosztom másokkal is.Ettől függetlenűl kellemes nyaralást :-)
2009. máj. 19. 11:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!:)

Még csak tervezgetünk, semmi nincs lefixálva, de jó helynek tűnik! Legalábbis eddig csak jót hallottam róla! De az infókból sosem elég...:D

Én szívesen mennék kempingbe, de a párom és a társaság akikkel mennénk nem igazán vevő rá...:D

2009. máj. 19. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én irtam elösször.Nem tudom jól csináltam e de itt egy kép [link] Lopáron a kemping közelében vannak a szállodák is.Tök mindeggy.A környezet és a tenger szép.
2009. máj. 19. 11:58
 4/4 anonim válasza:
100%
Szia, mi ötször voltunk már ott. Néha kempingben szálltunk, néha kerestünk hotelt. Azért nem mentünk máshova Horvátországban, mert nagyon szép hely. Fehér homokos a tengerpart és ha van egy szabad estétek elmehettek Óvárosba. Tényleg gyönyörű és csak azt tudom mondani, hogy ha odamentek, nem bánjátok meg.
2009. máj. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!