Svájcban kb. mennyi pénzt kap egy au-pair havonta?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy olyan nagyvárosban, mint Zürich a havi 400 frank reális lehet, ha a családnál lakom?2011. dec. 9. 00:38
1/5 anonim válasza:
Egyszer majdnem kimentem, nekem is 400-at akartak adni 1 HÓNAPRA! Egyedülálló anya volt, iszonyú édes kislánnyal és ő is nagyon szimpatikus. azt mondta, hogy sajnos nem tud többet fizetni így, hogy elvált. Értettem és sajnáltam nagyon. De ez a pénz rettentő kevés, ráadásul, ha minden igaz nem is papíros meló.. Érted..
6-7-szer ennyit kapsz pl. takaritással főállásban, ha felvesznek..
meg más helyeken talán többet is fizetnének baby-sitting-re.. Sajna ezt pontosan nem tudom, de én visszautasítottam az állást!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, még nekem is át kell gondolnom a dolgokat.
2011. dec. 14. 19:14
3/5 anonim válasza:
Szivesen! Ez amugy ZH mellett lett volna egy kisvárosban, de már nem emlékszem a nevére! És azonnal mehettem vna, de nem bántam meg semmiképpen sem, h nem tettem. Nem azért, mert annyira anyagias vok, de ez azért tényleg nagyon kevés! Ha ki szeretnél jutni, dobbantónak pár hónapra jó, de hosszú távra nem éri meg.
4/5 anonim válasza:
nekem 600 CHF-et fizetne egy család, és nemtudom h elvállaljam-e. 4 gyerekre kéne vigyázni, ahhoz képest ez nem olyan sok pénz, svájcban nem ritka h 800-850-et fizetnek egy au pairnek..
Te végül hogy döntöttél, elvállaltad?
5/5 anonim válasza:
én 600-ért fogok menni, plusz nyelviskola és biztosítás de csak két gyerek van egy 11 és egy hat éves, a 11 egyedül jár suliba, szóval csak a kisebbet kell majd kísérni, őt is gyalog, mert 5 percre van a sulija. szóval ez így reális szerintem, mert nem nehéz meló. De 4 gyerek mellé már kevés lenne a 600 is, nem hogy a 400 szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!