Mi szép Londonban?
Egyre több embertől hallom ,hogy Londonba akarnak menni a tanulmányaik befejeztével. Ne vegyétek provokatív kérdésnek, komolyan kíváncsi vagyok ,hogy ti mit találtok benne szépnek. Én még nem voltam ,majd egy év múlva megyek 1 hétre és már nagyon várom, mert tényleg érdekes helynek tűnik mint túristalátványosság ,de ott lakni?
Mármint az idő is pocsék, az épületek meg mind olyan egyhangúak ,az utcák koszosak.(persze aztán lehet ,hogy ha kimennék mást tapasztalnék, de sokszor hallok ilyen véleményeket, az interneten, meg mindenhol máshol is)
Bárki válaszolhat!:)
ma 08:35-nek
Én írtam.Hidd el volt időm körbe nézni 3 éven keresztül,és nem a belvárosban laktam.
Azt hogy neked az időjárás is jó volt az egy dolog..Nem vagyunk egyformák.
Van aki szereti a telet/havat van aki a kánikuláért van oda.Nekem személy szerint már a hócipőm tele volt(és most is tele van) az állandó eső és szelek miatt.
Az elmúlt 7 évben amióta kint élek többször eláztam mint az életem 33 évében..
De mint írtam nem vagyunk egyformák.Én utálom az esőt,és azt hogy nyáron sincs igazi nyár..
(egyébként pontosan az időjárás miatt nem költöztem Skóciába,bár lett volna alkalom rá)
üdv
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Sok érdekes dolgot írtatok..
Bár szerintem igazán csak akkor tudok majd saját véleménnyel rendelkezni ,ha én magam megyek oda és leszűröm az én tapasztalataimat. Már csak 1 év!:D
ma 19:41-nek
Gondolom nekem üzentél,mert én írtam hogy London elég szar város..
De okoska..Nem élősködőm az angolok pénzén,hanem megdolgozom érte,és adózom..Vagyis én is hozzájárulok az adómmal Anglia jóllétéért.
A sok bolt nem csak Londonban van,hanem minden kisebb és sokkal szebb városban is.Ahogy a csodás parkok is vannak máshol..Csak megsúgom neked,hogy sokkal szebb parkokban sétálhatsz Bournemouth-ban vagy akár Oxfordban..Ott is a tenyeredből esznek a mókusok..sőt a kacsák is a lábadhoz mennek,kunyerálni...
Azért mert valakinek nem tetszik London még nem kell azt hinni,hogy élősködik az országban...
Üdv
(legközelebb Magyarországot írd nagy betűvel..)
magyarországot direkt nem írtam nagybetűvel ;)Nem méltó rá.
Amúgy meg én sem mondtam,hogy london a legszebb.Bournemouth tényleg szép (tengerpartja nagyo!!:D ),de nem feltétlenül neked szántam,azt,hogy "ha nem titszik menjél magyarországra",hanem vannak olyanok,akik úgy alapjában nem szeretik Angliát,és mégis itt élnek,de azért magyarország nekik a best. Akkor miért nem mennek oda?
4 éve itt élek és imádom!
Aki lehordja Londont,vagy azt mondja, hogy csak a belváros szép, az valami szegény részen él, mint a magyarok többsége, akik csak azt ismerik ahol laknak és híresztelik, hogy London egy putri. Hát elmondanám, olyan részek vannak a belvároson kívűl is, hogy tátva marad a szád. Csak tényleg körül kéne néznie egyeseknek és máshova költözni! Ahol lakom, az épületek nem egyhangúak, tele van az utca különálló hatalmas és gyönyörű családi házakkal, az idő pedig teljesen jó, rengeteget süt a Nap, az csak egy hülye sztereotípia, hogy itt sokat esik az eső. Épp most vezetik be a vízkorlátozást, mert az elmúlt két évben olyan kevés csapadék esett. Semmivel sem rosszabb az idő, mint otthon és még a tél is sokkal enyhébb. Hogy London koszos? Olyan tiszta és rendezett, amilyent még otthon sem látni, de mondom, nem a getto részekre kell menni, minden nagyvárosnak vannak jobb és rosszabb részei. Sajnos sokat fogsz még negatív dolgokat olvasni Londonról, mert a magyarok többsége a legolcsóbb szállást keresi és annyi esze nincs, hogy körülnézzen, milyen London valójában. Szóval nagyon szép, én rengeteget járok el sétálgatni mindenfelé és a mai napig ámulok meg bámulok :)Jó látni az angolokat, elegénsak, nyugodtak, itt mindenki ráér. Haza sem akarok költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!