Mennyi pénz kell ahhoz hogy Londonban állást találjak?
Mi 1700 fonttal indultunk el 2-en, én 5nap, barátnőm 1 hét elteltével már dolgozott, és így is kölcsön kellett kérnünk otthonról a szobabérlés 2-ik hónapjára, mert mindkettőnknek 4 hétre fizetnek, és a szobánk 550font/hó, plusz 1 hó kaució volt.
Igaz, ha most kapunk fizetést akkor már egyenesbe jövünk.
Én írtam hogy munkaközvetítő cégnél dolgozom.
Valamit nem árt tudni.(bár lehet,hogy valaki említette.)
A munkához nem csak angol tudás vagy gyakorlat szükséges,hanem egy kis szerencse is.Jó helyen kell lenned jó időben.
Ha szerencsés vagy akkor kapsz melót,de mivel a legtöbb munka ügynökségen keresztül megy,így a próbaidő alatt az ügynökség fizet neked heti bért.De a legelején amikor elkezdesz dolgozni rá két hétre kapod az első heti béredet.Ezt is kalkuláld bele.
300 fonttal nem szabad kijönni,mert az tényleg semmire sem elég..Jobban mondva ha ennyire kevés pénzzel akarsz útnak indulni,akkor a szállást ideiglenesen old meg úgy hogy ismerős vagy rokon magyaroknál kérj pár hétre szállást.(legfeljebb nekik fizetsz valamennyi összeget)Így a deposit sem olyan vészes ha kérnek..
300 fonttal nehogy kigyere :O
Az itt semmire nem elég! Ha nem a híd alatt akarsz kikötni, jobb ha gyüjtesz még hozzá, ezt a legnagyobb jóindulattal mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!