Rómában apácák által üzemeltetett panzió elérhetősége?
Anyósomék és a szüleim Rómába mentek kirándulni. Címet nem tudok, csak annyit, hogy egy apácák által üzemeltetett panzióban szállnak meg, valószínűleg a Vatikán környékén lehet.
A reptéren elköszöntünk tegnap este. A családban ezer éves szokás, hogy ha valaki utazik, legalább egy sms-t küld, ha megérkezett. Négyük közül senkit se tudok telefonon elérni, mind ki vannak kapcsolva.
Nagyon aggódom... hogy tudnám kinyomozni, hogy hol szálltak meg? Akkor a szállásadókat fel tudnám hívni és megkérdezni, hogy egyben megérkeztek-e?
Itt van egy par darab Romaban.
Csak azt nem ertem, hogy kozeli rokonsag elmegy nyaralni, de nem mondjak meg a szallas cimet?
Amugy ne aggodj, biztos nem szabad a mobilnak bekapcsolva lennie.
Nem jutott eszembe megkérdezni, felnőtt emberek és mindig visszajeleznek, ha megérkeznek valahová.
Ezért aggódom, hogy nem tudom őket elérni. A repülőről leszállva be kellett volna legalább egy mobilt kapcsolniuk... Kétlem, hogy a panzióban mobiltilalom lenne, illetve napközben a városban kellene lenniük, nem a szálláson.
Végignézem a linket, köszi!
Köszönöm, tényleg a Szent István ház volt! Felhívtam őket, egy nővér vette fel, név alapján visszakereste a foglalást, mondta, hogy megérkeztek egy darabban mindannyian, már el is mentek várost nézni.
Hagytam üzenetet, hogy a mobilt kapcsolják már be, ha felhívnak, le lesznek tolva, mert ellenkező esetben ők már a hullaházakat hivogatnák Rómában....grrrrr.
Persze, csak nekem is nem egyszer ordították le a hajamat, hogy halálra aggódták magukat, hogy megérkeztem-e egy darabban és egy sms-nek bele kell férnie.
Ezek után nekik is férjen bele egy sms, hogy nem a tengerben landoltak és olasz maffiózók se rabolták el őket.
Egyébként szoktak mindig küldeni, ezért görcsöltem rá ennyire, mert ez volt az első eset, hogy nem jeleztek vissza.
Mindegy, megvannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!