Korfun Kavos (Agios Petros nevű része) milyen nyaralóhely? A tenger milyen? Sokan vannak?
Nekem mindenhol hidegnek bizonyult a tenger, mi inkább a medencében pancsoltunk.. Paleokasztrica gyönyörű, oda búvárkodni menni érdemes, tiszta a víz és csodás az élővilága. köves és nekem hideg volt.. :S
Sidari homokos, sekély, de zavaros, emellett talán itt volt a legmelegebb a víz számomra. Jól éreztük ott magunkat :)
Korfu szép és forgalmas város, érdemes megnézni a kikötőt, jó nagy hajók állnak bent. ott nem fürödtünk, talán nem is lehet mindenhol.
Kavos várost sajnos nem tudtuk megnézni, hallomásból tudom, hogy nagyon szép és kellemes fürdőhely.
Agios Georgios partján olyan homok van, amit nem szedsz le magadról csak a zuhanyzóban, benne marad a bikiniben, úgy kell kiöblíteni :) de jó hely
Benitses Sissy kastélyról híres, nagyon szép, nézzétek meg, káprázatos panoráma tárul eléd, csodás érzés megérinten a szobrokat, meg amihez hozzáengednek :) pálmák is vannak, nagyon tetszett ott. jah a fürdés körülményes, meredek a part és köves és hirtelen mélyül.
Mi motort béreltünk és azzal jártuk be a szigetet, egyszerű turistatérképpel, tudatlanul, az ösztöneinkre hagyatkozva, de csodálatos volt, életem legszebb nyaralása!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!