A frankfurti repülőtér közelében milyen látványosságok vannak?
ott jóformán csak autó pálya van..
nem tudom mit lehetne csinálni
itt a térkép ha beállítod ltsz képeket hátha találsz valami érdekeset
hát szerintem semmit, de ha transzferben lesztek akkor egyáltalán kijöhettek? azt is meg kellene tudni.
amúgy frankfurt maga. megy ki vonat amivel hamar bent vagytok, de frankfurtban sincs sok látnivaló, az a pár felhökarcoló egy icic pici fötér, és egy óriási bevásárló utca és késsz.
én nem messze a reptértöl lakom (40 perc), sokszor repültem már Frankfurtból.
amit ajánlok, hogy a reptérnek van túrája, ahol körbe vezetnek. de 2 pici gyerekkel....
itt meg a labdával jelöltek a játszóterek
mikor utaztok?
Szerdán utazunk.
Lehet, hogy maradunk a játszótereknél. Köszi.
második vagyok.
ahogy az utolsó is írta, az 5 óra csak igazából 3 óra. 1 óra meddigre a gyereket a repcsin össze szeded, kiszálltok, majd keringtek és a beszállás mindig 30 perccel az indulás elött indul.
hova mentek és mivel?
amúgy mi 20-án megyünk már reménykedtem hogy a gyerekeinket össze engedhetjük egy kis játékra. nekünk amúgy dubaiban lesz 4 óra várakozás, és ahogy nézem ott csak nöi gyerekes játszó van, ahova apuka nem jöhet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!