Zürichből hogy juthatok el Budapestre vonattal?
Figyelt kérdés
A Máv-nál tudom hogy van ilyen nemzetközi utazás, de sehol nem láttam olyat, ahol jegyet lehetne foglalni.2011. okt. 20. 21:29
11/18 anonim válasza:
Ez a kérdés nekem is aktuális. Sílécet fel lehet vinni? Ülőhelyet vennék.
12/18 anonim válasza:
biztos, h fog menni vonat, várj türelemmel. 2 éve én is hasonló időpontban utaztam el és vissza. Kint CH szilveszter :-)
13/18 anonim válasza:
Jah, 1 bőrönd az oké, az a minimum. Ha kisebb, ha nagy.. Szerintem a síléc is rendben van, kitámasztod valahova függőlegesen. Azért kérdezz rá eMail-ben, ha gondolod.
14/18 A kérdező kommentje:
Írtam az információs e-mail címre is egy levelet, és megkérdeztem, hogy akkor megy-e, mert a repjegy árak már most is az egekben vannak.
Ma 14:54. Te pontosan melyik nap utaznál? Utazhatnánk együtt... :)
2011. okt. 21. 20:02
15/18 anonim válasza:
14:54 vagyok.
Én később utazom,mint te. Február 25.-én oda, rá egy hétre meg vissza.
Még én is várom, hogy mutassa a későbbi időpontokat.
16/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor a közös utazás kilőve. :)
Írtak vissza e-mailt, de előrébb nem jutottam vele, mert azt írták hogy egyelőre nincsenek információik a későbbi menetrendről.
2011. okt. 22. 11:00
17/18 anonim válasza:
Azért csak december 10-ig lehet most foglalni, mert akkor lesz a Menetrend-változás. De nemzetköziken nem sokat szoktak változtatni. A vonat természetesen megmarad. Érdemes folyamatosan figyelni, bár sztem csak december 10. után lehet majd "hozzáférni". Svájcba vannak akciós jegyek is, érdemes megnyitása után sietni megvenni. Ülő kocsit nem javaslom, nekem volt pár rémes utam épp Zürichbe.
18/18 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális, vettem jegyet repülőre. Karácsonykor moóindenképpen haza kell mennem, és ez így elég bizonytalannak tűnt, hogy akkor mi lesz, így inkább foglaltam repülőre.
2011. nov. 4. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!