Hogyan lehet legolcsobban Stuttgartbol Budapestre utazni? (es mennyibe kerül kb? )
Figyelt kérdés
a dätum mindegy, kb aug.5-10között legyen :)2011. júl. 28. 17:07
1/4 anonim válasza:
konkrétumot nem tudok mondani. mavnak szoktak lenni akciós jegyei münchenben (azt hiszem 39eurotol egy útra), münchenből pedig busz/vonat stuttgartba.
2/4 anonim válasza:
neten is van aki szokta hirdetni hogy útitársat keres vagy sok kamionos elvisz csak hogy ne egyedül utazzon
mint pl ez, azt nem néztem meg hogy útba esik-e
3/4 anonim válasza:
Néz körül a cseh-busz (student agency) oldalán, ha jól emlékszem ők indítottak oda buszjáratot, de ebben most nem vagyok biztos.
Vonatot sajnos nem tudok.
Illetve van még német fapados járat (Germanwings), csekkold az ő oldalukat is.
Ezen felül neten sok kisbuszos hirdet, hogy útitársakat keres, bár ez sem olcsóbb mint a többi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!