Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit gondoltok, melyik Európa...

Mit gondoltok, melyik Európa legszebb országa?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 18:31
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ha olyan nagy magyar vagy, Kedves Utolsó Kommentelő, akkor legalább magyarul megtanulhatnál. :)
2013. aug. 8. 15:25
 22/28 anonim válasza:
nekem franciaország tetszik:)
2013. aug. 15. 07:48
 23/28 annitaki válasza:
Gorogorszag!!!
2015. jún. 6. 23:30
 24/28 anonim válasza:
[ [ [ Bulgári = Putri 10 km földútak stb.. xD ] ] ]
2015. júl. 9. 22:16
 25/28 anonim ***** válasza:

uhh utolsó, ez tényleg nagyon vicces!

azóta abbahagyhatatlanul sírok a röhögéstől, hogy elolvastam amit írtál :S

2015. júl. 9. 22:37
 26/28 anonim válasza:

I. Kategória: Normál államok

1. Norvégia

2. Svájc

3. Ausztria

4. Svédország

5. Horvátország

6. Finnország

7. Izland

8. Görögország

9. Anglia (UK)

10. Olaszország

11. Dánia

12. Románia

13. Szlovákia

14. Spanyolország

15. Franciaország

16. NÉMETORSZÁG

17. Hollandia

18. Írország

19. Belgium

20. Csehország

21. Szlovénia

22. Portugália

23. Skócia (UK)

24. Lengyelország

25. Észtország

26. Lettország

27. Litvánia

28. MAGYARORSZÁG

29. Macedónia

30. Bulgária

31. Albánia

32. Oroszország

33. Macedónia

34. Wales (UK)

35. Feröer (DN)

36. Szerbia

37. Észak-Írország

38. Transznisztria (ML)

39. Fehéroroszország

40. Ukrajna

41. Moldova

II. Kategória: Miniállamok

1. Liechteinstein

2. Luxemburg

3. Andorra

4. Monaco

5. A Vatikán

6. Áthosz (GR)

7. Málta

8. San Marino

9. Gibraltar (UK)

III. Kategória: Európához sorolható államok

1. Törökország

2. Grönland (DN)

3. Ciprus

4. Azerbajdzsán

5. Grúzia

6. Örményország

7. Svalbard és Jan Mayen (NW)

8. Kazahsztán

Ha véletlen kihagytam valamit, akkor bocsi :D

2015. dec. 6. 10:23
 27/28 Rigómező válasza:
Ennyi ostoba választ is ritkán ovastam. Még hogy Csehország, vagy a környező országok természetileg sokkal érdekesebbek...hát nem tudom, hogy ezek a “kedves”, és végtelenül ostoba emberek hol élnek, vagy mit néznek. Meglehetősen tudatlanok saját országuk értékeit illetően. Magyarország messze több természeti értékkel rendelkezik, mint pl. az általam említett Csehország, vagy a környékbeli országok java része. Rendkívül változatos földrajzi adottságokkal vagyunk megáldva, elég csak megemlíteni az Alföldet, a Hortobágyot, a Kiskunság homokbuckáit, a változatos domborzatú Nyugat-Mo-t, hegységeinket, a Balatont, stb...Csodásabbnál csodásabb erdeink, és tavaink vannak, a Mediterráneum országaiban ami erdőnek számít, csak mondom, hogy nálunk azt nem lehetne erdőnek nyilvánítani, pláne mikor a spanyolok, meg a szerencsétlen portugálok eukaliptuszt ültetnek, és akkor csodálkoznak, hogy olyan könnyen lángra kapnak. Az összes NEMZETI PARKUNKAT érdemes lenne bejárni, sokan szerintem meglepődnének, hogy valójában milyen csodas természeti világgal is rendelkezünk. A vízről meg annyit, hogy a vízhiány messze nem minket fog érinteni főként. Átfolyó víz ide vagy oda, jelentős vízkészletekkel rendelkezünk, továbbá azon kevesek közé tartozunk, ahol roppant jó minőségű az ivóvíz, nem csoda, hogy annyi helyen lehet csapból is vizet inni. Nem véletlenül jöttek ide a Kárpát-medencébe sem, tudták ők, hogy hova kell jönni, a legjobb helyen vagyunk, a tengerparti országok pedig eleve mind szívnak a tengerszint emelkedésével, pláne Hollandia, és Belgium, amik természeti szempontból, nos semmilyenek (finoman szólva is). Próbáljuk meg kiküszöbölni az ostobaságot, ha kérhetem, továbbá az ismeretek hiányában badarságokat sem kellene írni, valamint naiv módon felbecsülni más országokat, mondjuk csak azért, mert rendelkezik tengerparttal! A sok csodás történelmi városunkról meg ne is beszéljünk... Nos aki pedig Nagy-Britanniát emlegeti, annak érdemes lenne figyelembe vennie, hogy Angliában az erdővel borított területek száma a minimális határt már egy jó ideje elérte, ami korántsem vígasztaló. Néha nem árt a dolgok mögé nézni, és nem rózsaszín szemüvegen keresztül a világot szemlélni.
2018. aug. 14. 22:45
 28/28 anonim válasza:
Te Utolso, jó nagy zagyvaságokat irkáltál össze . Magyarország a világ legrondább országa. Hiába próbálod a szart marcipánnal bekenni, attól még szar marad!
2022. júl. 3. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!