Melyik Európa legszebb országa?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 22:32
2/25 anonim válasza:
Hát... szerintem Svédország a legszebb, de sok szép van még ezen kívül.
3/25 anonim válasza:
Megpróbálom a legdiplomatikusabb választ adni erre a kérdésre. Az a legszebb ország, ahol éppen vagyok.
4/25 anonim válasza:
Elsőre én is Svájcra gondoltam. De ha valakinek a tenger és a szigetek a kánaán, akkor Horvátország is lehet nyerő.
5/25 anonim válasza:
A szívemnek Magyarország(és most lehet leszólni)a szemnek talán az ezer tó országa:)De Németország is gyönyörű a maga tisztaságával,domborzatával(pl.Drezdában a,,Bástyák")...
6/25 anonim válasza:
nem tudom... minden orszagba szerelmes vagyok, ahol eddig jartam... mindenhol lattam gyönyörü helyeket, egyik ezert tetszik, masert azert, nem tudnek valasztani.
8/25 anonim válasza:
Spanyolország, Bosznia-Hercegovina, Ausztria
9/25 anonim válasza:
Mindenkinek más és más. Én kirándulás, nyaralás szempontjából mindegyiket megnézném, de Magyarországon kívül egy helyen tudnám elképzelni az életemet...: Spanyolország...:):)
10/25 anonim válasza:
Görögország, föleg a szigetek.. es Italia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!