Melyik Európa legszebb országa?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 22:32
11/25 anonim válasza:
Svájc vagy Spanyolország de Hollandiába meg Dánia is szép.
12/25 anonim válasza:
Én az összeset szeretem.. Magyarországot, mert a szülőhazám, Ausztriát a karácsonyi vásár miatt, Hortváto-t a tengere miatt és a fánkokért... "Romániát" tudjuk, miért, Szerbiát a haveri kör miatt... Svédet, Finno-t, Észtet haverok, Franciát a büdös koszos Párizs miatt :D Olaszország még szívem csücske, ott majdnem minden jó :D(Gradoi Mussolinis naptár 2007ben :P)
14/25 anonim válasza:
India
Tisztaság és rend, fegyelem
15/25 anonim válasza:
Hát egyedül leszek a véleményemmel, meg valószínűleg 3 hét után utálnám is, de így, hogy csak egyszer voltam ott 4 napot:
Izland :)
Tudom-tudom kietlen, sehol egy fa, vagy bokor... de azok a lávaföldek, azok a gejzírek, azok a kék vizü lagunák... :)
17/25 anonim válasza:
"India
Tisztaság és rend, fegyelem"
Majd mutasd már meg nekem azt az országot egy EURÓPA térképen!
18/25 anonim válasza:
Szerintem mindben van vmi gyönyörü, nem tudok rangsorolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!