Kezdőoldal » Utazás » Európa » Eichelberg (Bodenwöhrben)...

Phoney kérdése:

Eichelberg (Bodenwöhrben) micsoda pontosan?

Figyelt kérdés
Elvileg Taxöldern község egy része, utcája, vagy ilyesmi, de nem tudom kideríteni.
2011. okt. 12. 01:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Na megnéztem.

A németeknél ez ilyen, hogy minden település egy másiknagyobbhoz tartozik. föleg a picik.

Bodenwöhr egy nagyobbacska település és hozzá tartozik jóval messzebb Taxöldem ami ahogy nézem pár házas falucska és ennek az egyik utcája a Eichelberg.

2011. okt. 12. 08:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Kösz, az zavart össze, hogy a Google Earth minden környékbeli utcát Bodenwöhr utcájaként is kezel egyben:)
2011. okt. 12. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Jól mutatja.

Mert még irányítószám is ugyan az ilyenkor.

itt ahol én lakom kb 6000fös faluhoz tartozik 3 aprócska falu, valamelyik csak egy utcából áll. a mi településünk pedig a közeli nagyvároshoz tartozik. mindegyiknek más neve van, de pl a mi falunknak és hozzá tartozó falucskáknak ugyan az az irányítószáma is.

2011. okt. 12. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy ezért, ezek ha jól tudom, egy községnek számítanak, egy önkormányzat, stb.
2011. okt. 12. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!