Angliába költözés! Tudnál segíteni (kivihető tárgyak, macska szállítása, munkavállalás, szükséges iratok, gyógyszerkivitel, cigarettakivitel, alkoholkivitel stb. )?
Figyelt kérdés
Jövőre lesz esedékes a költözés,cicát vinnénk,bagósok vagyunk illetve alkalmi ivósok :) A gyógyszert azért kérdezem mert van kb 100.000HUF egészségpénztáron és levásárolnánk előtte.2011. szept. 24. 18:37
21/31 anonim válasza:
utolsonak, koszi az infot, nem tudtam ezt a makrol...erdekes...de nem lepodom meg a sok masik hulye szabaly mellett... nem is kotozkodesnek szantam a valaszom, nehogy annak vedd!!! :) a makos gubat en is zsemlebol oldom meg :( nem olyan mint kiflibol, de nagyon hasonlo, es hat ez van, mit csinaljunk. :)
22/31 anonim válasza:
ja es meg annyit, hogy en kisebb faluban lakom, itt az Aldin es tescon kivul nincs mas bolt, az adsahoz utazni kell a kov-o nagyvarosig, es lengyel, arab bolt sincs a kozelben. Ezert igy meg nehezebb a vasarlas, ha eppen olyan cuccra van szuksegem amiket itt nem lehet kapni (lasd daralt mak, egyebkent nem emlekszem irtam-e de a lengyel boltban mar lattam) Ha Londonban vagytok, tuti minden beszerezheto :)
23/31 anonim válasza:
Uzenem a sok "okosnak" aki elottem irt olyat,hogy nincs kolbasz: latogassatok el egy waitrosba (nem mindegyikben de pl a windsor-i ban 100 hogy van) ott találtok PICK!!mangalica meg ilyensmi koldaszt...mondjuk nem a legolcsobb ... :S
24/31 anonim válasza:
uzenem az utolso okosnak, hogy waitrose nem mindenhol van es en nem szeretem a pick szalamit! Na akkor most mivan te nagyokos???Egyebkent ha tudnal olvasni latnad azt is, hogy oda van irva, hogy nagyobb varosokban, mint pl London minden beszerezheto!!! Te nagyon okos.....
25/31 anonim válasza:
Uzenem az elottem levo szepnek,hogy ha nem szereti a pick szalamit akkor mit sir a szajuk,hogy keves helyen lehet kapni?!
26/31 anonim válasza:
Üzenem mindenkinek h Pick szalámit még OMÁNBAN is lehet kapni :)
27/31 anonim válasza:
73 % 16:22 a ferjem szereti te idiota.....
28/31 anonim válasza:
tegnap 17:52
Te nagyokos!!!
Ide jössz,osztod az észt,de az meg sem fordul a fejedben,hogy nem 5 km-ről beszélünk ha Angliában élünk.
Az sem fordul meg a tyúk eszedben hogy nem mindenhol van waitros vagy Oman.
Ja írod hogy a windsori-ban van...Te szerinted mindenki Londonban vagy Windsorban él??Mekkora eszed lehet ha így gondolod..
29/31 anonim válasza:
Az előző írásomat a 17:02 -nek szántam...
mellesleg elég "okoska" lehetsz ha a Pick szalámit egy kalap alá veszed a jó házi kolbásszal-....
30/31 anonim válasza:
Jolvan akkor keressel lengyel meg ilyen boltokban,ott is lehet kapni jo kolbaszt meg ilyenek... -.- masik nagyokos!!!
egyebkent meg folosleges volt irni,h nekem szantad,mert mar az elsonel rajottem...:D am ti merre vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!