Miért akar mindenki tengerpartra menni nyaralni? Én ezerszer szívesebben mennék egy hatalmas oroszországi tóhoz, de hát nincs rá pénzem.
Figyelt kérdés
Ha tehát lenne pénzem, biztos nem valami halálunalmas közhely elcsépelt pálmafás izé helyre mennék, hanem a délorosz pusztaságba, a hatalmas, sekély tavakhoz. Más is van így?2011. szept. 24. 00:21
21/23 anonim válasza:
Tengernél is vannak vadregényes partvidékek, nem csak kiépített nyaralóhelyre mehetsz.
22/23 anonim válasza:
A Marsról is készítenek szép fotókat!
Miért nem oda akarsz menni?
23/23 anonim válasza:
én nírtam már hogy külföldön élek és mi is szeretünk tengerpartra menni.
DE igazatok van. Miért van az, hogy pl mikor mondom, hogy a feketeerdöben vagy az alpokban vagy pl rajna völgyében akkor ja és szép volt, de senki semmit nem kérdez nagyon nem is érdeklödnek, de hogy Maldív szigeteket mondok rögtön ugranak és elakarnak jönni. de szerintem ez a távolságtól függ. pl egy átlag németnek európa tengerpartjai elérhetöek nem nagy dolog oda utazni, egy maldív már nekik is egy wáo mert kevesebben vagy ritkábban tudnak oda eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!