Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bibionéban vannak a tengerpart...

Bibionéban vannak a tengerparti strandokon játszóterek? 2,5 éves kislányomnak milyen játékokat vigyek homokozó készleten kívül?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Fogalmam sincs mivel szeretnek a picik játszani, de pl én nagyon szerettem "vízimalommal". Kis műanyag játék, nagy kerékkel, ha vizet öntesz rá forog... kb ennyi a lényege, de órákig tudtam vele játszani, és unokaöcséim is. :D Nem hiszem hogy túl drága, egy próbát megér :D
2009. ápr. 25. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Persze, rengeteg a kisebb-nagyobb játszótér, az egész tengerpart egy nagy homokozó, nagyon jó az egész. Ott a kisgyerekek pl imádnak rákászni ilyen gagyi hálóval amit mindenhol árulnak ott.
2009. ápr. 25. 13:41
 3/4 anonim válasza:

Igen,vannak játszóterek. az elöttem írónak tök igaza van:D Meg ki szokott a víz sodorni kagylókat azokat

főleg reggel lehet begyűjteni(a jobbakat)de ott maradnak még sokáig a kisebbek lehet h azzal is ellessz.

2009. ápr. 25. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, vannak a homokos parton játszóhelyek, de ezek nem kifejezetten játszóterek. Itt a játszótér maga a homokos part. Kissé hátrébb az appartmannok előtt van kis zöld sáv, de ott teniszpályák és nagyobbaknak való játék lehetőségek vannak.

Napernyőt vigyél magaddal, amivel a picit a naptól véded!!!

2009. ápr. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!