Melyik országban/városban a legjobbak az élhetési lehetőségek? (Csak Európa)
"Látjátok, milyen idegbajos hülyéknek fizettük mi az ingyenes képzést..."
Ez az 'idegbajos hülye' életeket fog menteni amíg te a sarki Tescoban dolgozol.
Héjj azért mert te orvos leszel ne nézd le mások munkáját.
Ugyanúgy minden dolgozó ember társadalom részét képezi.Minden dolgozó ember egyformán fontos része a társadalomnak.Gondolj bele ha már felhoztad a tescos témát,mi lenne ha nem lennének árufeltöltő munkások akkor neked kellene nagy halmok közt turkálnod és áruhegxek között kibogarásznod számtalan csomagot felbontva keresgélni vajon hol is lehet az ami nekem kell.vagy nem lennének olajos szerelők akkor ki javítaná meg a kocsiat vagy ki építené meg a jövőbeli "álomházadat" kőművesek nélkül mert szerintem ha orvosnak tanulsz és neked kellene megépíteni akkor igencsak egy kis kunyhó lenne belőle mert te nem ahoz értesz,vagy a mezőgazdasági termelőt is nézzük le azért mert ő a földet műveli hogy legyen mit enned?? Szóval azért mert orvos leszel ne haragudj meg de nem kell lenézni annyira az emberek foglalkozását,tudom sajna itt magyarországon lenézik az emberek munkáját sajnos,kinnt viszont már egy kcsit más a helyzet. Lehet hogy ő árufeltöltős lesz de mivan ha az anyagi körülményei vagy esetleg a szülei nem úgy álltak hozzá a dolgokhoz hogy ő továbbtanuljon holott egy igen okos emberről van szó.Szerintem egy kicsit gonolkozz el ezen mert ha orvosna mész akkor biztosan feltudod fogni mit is akarok ezzel és tekints majd ha lesz egyszer praxisod az emberekre ugyanúgy és na azt lásd benne hogy most ő éppen egy utcaseprő vagy egy milliárdos beteg.
> Ez az 'idegbajos hülye' életeket fog menteni amíg te a sarki Tescoban dolgozol.
Sokat morfondíroztam azon, hogy mitől lehet ennyire pénzéhes egy ember. Nincs más válasz rá, mint ami a legkézenfekvőbb: rengeteget nélkülözött gyermekkorában, az apja örökké börtönben, az anyja az utcasarkon ivott üvegből. A többi testvér elkallódott, ő ambíciós lévén tanult. Orvos lett, ami szép dolog, de ismerve a mai magyar orvosképzést, inkább orvos-iparos. Mert ezeknek már nincs hivatástudatuk, teljesen elferdültek. Hippokratészre messziről tojnak, csak a pénz érdekli őket, még reszketnek belé. Bajaimmal nem is mernék hozzá fordulni, akkor már inkább egy falusi felcser vagy állatorvos... Az legalább becsületes ember.
Üdv a Tesco-sok nevében.
Kicsit soknak tartom a fennt emlitett árakat.De Londonban előfordulhat.
Én lennt Lakom Wales-ben itt már tudsz venni 2-3 szobás kertes házat 50-100 ezer között.
Nem a belvárosban de 5-10 percre attol kocsival.
Egyébbként Swansea-ban lakom.
93%, meg 55%-nek csak az első mondatát olvastam el, annyira elég is volt. :DD
amúgy persze tudom Walesben mindenhol olcsóbbak az árak mint Angliában egy nagyvárosban. :) de amúgy Londonban tényleg 500.000 fontnál kezdődik egy átlagos ház.
Fú mekkora gyökér vagy te 82 %-os 7 éve kinn élő gyerekes anyuka... pff..
A "kedves", "jóindulatú" magyar mentalitásodat látom magaddal vitted külföldre is és azóta se vetkőzted le.
"bilibe lóg a keze", "nagyon h.lye", "tyúkeszű "
Nem sül le a képedről a bőr, hogy ennyi idősen, családos nőként ilyeneket írsz egy vadidegennek ? Hülye vagy sem - nem a te dolgod eldönteni. ha nem tetszik a kérdező vagy a kérdés , írj máshova.
Egyébként miért kéne neki mindent tudnia és értenie, ha még nem élt kint - Jó , hogy te 7 éve ott vagy és evidencia számodra valami ,de neki nem. Gondolom, te se így kezdted, csak akkor még téged oktattak ki és kezeltek le, most meg te csinálod ezt másokkal.
Fú, de utálom a rosszmájú, kötekedő, okoskodó, primitív, "kedves" magyarokat. Van, ami sose változik.. akkor se, ha külföldön élsz.
Ne oltsátok már ennyire szegényt. Nem mosogatni megy ki, hanem műteni.
Szerintem messze fent északon vannak olcsóbb házak is, kis falukban pl. 100-150 ezer fontért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!