Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában élők! Hogyan tudok...

Angliában élők! Hogyan tudok Angliából a legegyszerűbben (és legolcsóbban) pénzt küldeni Magyarországra?

Figyelt kérdés
Néhány héten belül költözök. Au pair leszek, tehát bankszámlát nem feltétlenül csináltatnék, de ha érdemes, akkor persze fogok. Van magyar bankszámlám, a pénzt kézbe fogom kapni, úgyhogy tényleg nem tudom, merre érdemes indulni, hogy a legolcsóbban megússzam a pénz hazaküldését.
2011. szept. 5. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Még valamit.Nem kell előre beadni pénzt.Majd megy a fizetésed rá és kész.
2011. szept. 5. 23:46
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Azt hiszem megkérem majd a fogadócsaládom egyik tagját (szülőt persze), hogy kísérjen el.

2011. szept. 6. 00:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Én voltam au pair, bár nem Angliában és csak rövidtávon, de egy kicsit más oldalról közelíteném meg a dolgokat. Szerintem egész egyszerűen ne te válassz. Beszéld meg a szülőkkel akár már most, hogy majd szeretnél kint bankszámlát nyitni, de nem tudod mi ennek a módja, illetve melyik bankkal járnál legjobban. Elmondhatod azt is miért, mire szeretnéd használni. Hidd el az a legjobb ha ők néznek utána a lehetőségeidnek, hiszen ők tudják legjobban a helyi szabályokat, költségeket stb.

Személyes tapasztalatom viszont az, hogy olyan túl sok pénzed tényleg nem fog maradni, ha csak nem ülsz a fenekeden szabadnapjaidon mindig. Én kirándulgattam mindig, így nagyjából egy fillért nem kerestem a kint létem alatt, mert az rögtön el is ment. :) Nomeg ne vegye le itthon a pénzedet egy jó darabig senki a számládról, sosem tudhatod mikor kell hozzányúlnod!!

Nyugodtan fordulj bizalommal a családhoz, szokj hozzá hogy hamarosan már ők lesznek az új családod, ahol ilyeneket meg kell tudni beszélni. :)

2011. szept. 6. 12:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy megy ez az au pairesdi, voltam már másik országban, csak akkor nem volt szükségem rá, hogy hazaküldjek pénzt, bár így is elég sokat tudtam félretenni úgy is, hogy rengeteget kirándultam. Szerencsém volt/van, akkor is jól fizető családot találtam és most is, tehát ettől nem tartok, hogy nem lesz mit hazaküldeni. :)

Ahogy írtam is, tényleg jobb lesz a szülők segítségét kérni, főleg, hogy ők is "külföldiek" Angliában, talán van tapasztalatuk e téren.

2011. szept. 6. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb és legolcsóbb (ingyenes) paypal-al.
2011. szept. 6. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:

tőlem kértek bankszámlanyitáshoz lakcím igazolást, meg munkát igazoló papírt is, de én nem au-pair voltam. pénzt nem kellett beadni, ingyen volt.

a társkártya tényleg a legjobb megoldás. nem az 20 font, hanem a nemzetközi átutalás. és én kb. háromszor csináltam, egyszer nem ült rajta senki hónapokig, mindig simán ment minden.

2011. szept. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!