Ezt tényleg meg lehet csinálni Angliában?
Hallottam ,hogy sokan csinálják azt ,hogy kimennek mondjuk Londonba és végzettség nélkül beállnak pincérkedni.
Ezt azért nem tudom elhinni mert akkor minek mennének ki olyan sokan takarítani meg mekibe dolgozni?
Most akkor hogy is van ez?
megint én vagyok..
A referencia akkor fontos ha angol referencia.Annak hitelesnek kell lennie,mert azt ellenőrzik.A magyar referencia nem ér semmit,de nem baj ha van
helló! én itthon dolgoztam pincérként, pultosként, ezt mind beírtam a CV-be, de cég által írott referenciám nem volt, mert itthon egyik helyemen sem voltam bejelentve! középfokú angolom volt, amikor kimentem, rá két hétre már dolgoztam is.(ez volt 3 hónapja) Ami fontos minden alap munkához: nyelvtudás(minimum erős alap, de inkább középfok)
rátermettség
kitartás
Járd a várost állás után kutatva, mellette minden agencynél regisztrálj, aztán menj fel a gumtree.com oldalra és küldözgesd a CV-ket! Csak akkor lehet munkát találni, ha tényleg bármit ami legális azt elvállalsz! Pláne ha nincsen sok tartalékod! Nekem az egyik volt csoporttársam utcaseprőként kezdte, ma pedig már egy informatikai cégnél dolgozik a saját szakmájában! Itt kinn Angliában nem számít mi voltál otthon, itt nulláról indulsz! Újból fel kell építened az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!