Ha valaki 2 vagy 3 hónapig kinntvan Angliában és ha hazajön, akkor megtudja csinálni a felsőfokú c-t angolból?
Figyelt kérdés
Amúgy csak úgy lehet megcsinálni a felsőfokút, hogy már megvan a középfokú, vagy anélkül is?2009. okt. 31. 22:04
1/5 anonim válasza:
Milyen szinten vagy? Mert ha alapról kezded akkor nem. Igen, közép nélkül is csinálhatsz felsőt.
2/5 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy nem lehet felsőt csinálni, úgy, hogy nincs középfokúd :o
3/5 anonim válasza:
nem , és nem. :)
Most ha nem beszélt valaki angolul és kimegy Angliába hogy nyelvet tanuljon 2-3 honapig attól ö még nem fog megtanulni normálisan angolul beszelni:)
Ha valamennyi angol tudással kimegy, szintén ennyi idöre és visszajön akkor se tudja megcsinálni szerintem a felsöfoku c-t . Márcsak azért sem mert a c az ugye a szóbeli meg irásbeli , szerintem a szóbeli felsöfokut se lehet igy megcsináli...
És nem , nem kell középfoku nyelvvizsga ahhoz hogy felsöfokut csináljál.
4/5 anonim válasza:
Nem hiszem, mert ha kimész Angliába, akkor max. beszélni tanulsz meg, bővíted a szókincsed. Viszont egy ilyen vizsgán a nyelvtan is elég komolyan szükséges. Szóval hiába tudsz nagyon jól beszélni a nyelvtanra elég komolyan rá kell készülni, mert csak úgy nem pattan ki a fejedből. ;)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2009. okt. 31. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!