Augusztusban megyek Oroszországba egy táborszerűségbe nyaralni egyedül. Még soha nem utaztam repülővel, így kicsit félelemérzetem van. Milyen érzés, stb? És kb. hány óra az út Moszkváig?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 20:04
11/12 anonim válasza:
Én ugyan csak idepofátlankodtam, de én tudok egy ilyen közvetítő irodát, bár ha ketten akartok menni, az kicsit neccesebb, és van pár feltétele a jelentkezésnek. Ha érdekel nézzetek utána itt: www.utilapu.org
Én voltam már velük kétszer táborozni (bár nem Oroszországban, de oda is lehet menni), és bizton állíthatom nem kamu! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Ez viszont engem is érdekelne. Majd én is utána nézek.
Meg már sokX hallottam az 1000 Út Utazási Irodáról is. Bár nem tudom, h az mennyire jó. Nekem annyira nem szimpi.
2010. ápr. 25. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!