Utazás az Egyesült Királyságba, hogy is kezdjem el?
Ki szeretnék menni picit hosszabb időre az Egyesült Királyságba élni, illetve dolgozni.
Úgy gondoltam hogy jövőre középiskola után ha nem vesznek fel egyetemre, de egyetem után mindenféleképpen kimennék.
Hogy érdemes kimenni?
Jelenleg mennyi pénzt kéne vinnem, hogy pl. 2 hónapig meg tudjak élni ha nem sikerül munkát találnom?
Hogy tudnék még itthonról szállást intézni odakintre, hogy legyen valami biztos pont ahova menni tudok, és amihez tudnám igazítani a munkahelyet?
Munkával kapcsolatban eleinte mindegy lenne, akár felszolgálónak is elmennék.
Nyelvvel nem lenne problémám, most tettem előrehozott érettségit ami 88% lett, a szóbeli része pedig 100%, szóval úgy gondolom megértetném magam rendesen és én is megérteném őket.
Válaszokat előre is köszönöm!
18/F
Igen, hallottam a zavargásokról és teljesen jogosnak tartom azt is mikor bejelentették hogy minden zavargón - legyen akárhány éves - büntetés csattan majd.
Én is ilyen 500e Ft-s tartalékra gondoltam, hogy annyival érdemes kimenni.
1 havi megélhetés, ha csak a kaját vesszük és úgy hogy nem nagy lábon él az ember, mennyibe kerül, tudsz erről mondani valamit?
Ha nem Londonban gondolkozol, hanem egy masik varosban, akkor szerintem ne a kozeleben keress. Ha beutazassal akartad megoldani a sporolas dolgot (egy kisebb varos olcsobb, mint London alapon), akkor az utazas annyi penzt visz el, amire nem is szamitottal. Keress egy masik, nagyobb varost. A legjobb, ahol ismerosod van, akire szamithatsz.
UK nagyvaros:
szobaberles 280-450 font kozott, kaucio elore ugyanennyi, kaja egy fore napi 3-4 font (szukre szabva-Asda-t ajanlom, olcsobb, mint a Tesco), telefonfeltoltes hazatelefonalassal es allaskeresessel 10 vagy 20 font egy honapra. Ha nagyobb varosba mesz, szamolj a kozlekedes dijaval is!
Nehez lesz, de ha akarod, boldogulsz.
Ja, es tenyleg alig fogod oket erteni. (en felsofoku nyelvtanfolyam utan tapasztaltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!