Angliába au pairként egy évre alég a személyi?
Lejárt az útlevelem és már nincs időm megcsináltatni. Elég lesz a személyi, vagy lesz probléma ebből ?
előre is köszönöm a segítséget!
köszi.
nem, nem 2 héttel ezelőtt találtam ki, de pont anyám az, aki azt mondja, hogy felesleges csináltatni, mert úgy sem kell. mert vannak ismerőseink, akik voltak kint pár hétre, többször is.
és jelenleg anyám nélkül nem tudok csináltatni, mivel az összes pénzem elment a repülőjegyre, és hasonló nélkülözhetetlen dolgokra.
szóval most akkor ezek szerint sz_rban vagyok ...
Gyorsított eljárással sem fér bele? Nekem gyorsított nélkül 2 hét alatt kész volt...
Kell az útlevél ha bankszámlát vagy egészségbiztosítást szeretnél, márpedig gondolom szeretnél. Én mondjuk turistaként sem mennék útlevél nélkül, mert a személyire úgy néznek, mint borjú az új kapura, útlevéllel meg pikk-pakk megvan minden. Plusz ha az egyiket elhagyod még mindig ott a másik.
bankszámlát nem hiszem, hogy szeretnék.
Ha van EU-s TB kártyám, az nem elég ?
Azzal csak sürgősségi ellátást fogsz kapni.
Gondolom nem jelent be a család, különben bankszámlára kéne h utalják a pénzt...Ha így van, akkor tényleg nem fontos a személyi.
Igazából a személyit pnt angliában nemnagyon ismerik, mert náluk ilyen nincs. De embere válogatja mert bankban is találkoztam már olyannal, aki elfogadta a magyar lakcímkártyát az előző lakcímem igazolásához, máshol meg ha valami nem angol az egyenlő volt azzal, hogy nem létezik...
2 hét alatt norml eljárással van kész az útlevél kb (nekem annyi volt), szóval gyorsítottal meg kell lennie pár nap alatt. Ha pesti vagy, akkor a zuglói okmányirodába menj, ott rendesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!