Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megy valaki Horvátországba a...

Megy valaki Horvátországba a héten vagy jövőhéten?

Figyelt kérdés
Néztem az időjárást,de 28 foklesz,és borús.Holnap 26 fok lett Győrben.Nem lesz ott jóidő?sabunike
2011. aug. 1. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van egy csomó városba előrejelzés, tavaly ezen tájékozódtam, és azt merem mondani hogy 60-80% ban bejön amit mondanak.

2011. aug. 1. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Itt lakom, csak kissé délebbre.

Teljesen jó idő van.

Ma 29 fok volt pl..

Amúgy miért pont oda mentek?

(Nem éppen a legszebb része H.országnak.)

2011. aug. 1. 23:33
 3/5 A kérdező kommentje:
ide sikerült szállást találnunk,de kocsival elmegyünk másfele is.Fürdő idő van?Nekünk az a lényeg.Bolti rak milyenek a környéken?
2011. aug. 2. 08:33
 4/5 anonim válasza:

Szia kedves Ottlako!

Engem meg az erdekelne, hogy szerinted 2 felnott es 2 nagyobb gyerek, szoval 4 szemelyre apartmant mennyiert tudunk talalni 5-6 ejszakara, ha nem foglalom le elore, hanem majd csak ott helyben valami nenivel egyezkedek?

Illetve talalok-e ilyet biztosan aug 8-as heten?

Miert mondod, hogy nem a legszebb resz? nem eleg szep? Vannak jo strandok a kornyeketeken? zadar, sibenik, split? Van homokos beach is? Az fontos lenne, illetve ha 1-2 szep varos is lenne a kornyeken, latnivalokkal.

Egy kollegam Splitbol jott haza mult heten, azt mondta minden nap tudtak furodni, meg ha esett is, az tartott egy fel orat, de utana furodtek, a viz jo volt.

2011. aug. 2. 19:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy homokos a strand,és biztosan találtok valami szállást.Csak próbálkozni kell.Mi irodán keresztül megyünk,de így van közvetítői díj,ami sok.Gondolom ott is van olyan kiirva mint itt balcsin hogy zimmer frei:)
2011. aug. 2. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!