Anglia Felixstowe hány km-re van Londontól?
A légvonal nagy segítség! Talán madár a szerencsétlen kérdező?
140 km van London központja és Felixtow között. Azért írom, hogy London közponjta, mert amúgy hatalmas város és nem mindegy, hogy honnan nézed.
Az utazás meg attól függ, hogy mivel mész és ismételten, honnan indulsz. Ha vonattal tervezed, hogy mész, akkor Liverpool streetről egyszeri átszállással valamivel kevesebb, mint 2 óra alatt leszel ott.
Amúgy, ahogy az első írta: google maps.
A vonatinfóra pedig [link]
Madár? Hehhh...nem, de pl. egy kis Cessna biztos nem kanyarog odafent sokat.
Amúgy meg a kérdező csak vegye a fáradtságot, és nézze meg, ha érdekli, én adtam jó tippet, sőt, gyorsan légvonalban meg is mértem neki. Úgyhogy köszönet illet, nem bírálat! (Ez nem Neked szólt, kedves kérdező, hanem a nekem válaszolónak!)
Üdv!
Én úgy látom megköszönte, tőlem meg nem tudom, hogy miért várod ugyanezt? Nekem miért kéne hálásnak lennem, bár bocsi?
Amúgy a google earth nagyon cool tool, csak éppen a lényeg veszik el. Vagy nálad parkol egy Cessna a kertben? :)
Ha már kocsival mész, nem mindegy, hogy 40 km-el többet kell megtenned.
Ja és nem sértésnek szántam a kérdésem... csak ez merült felbennem elsőre a légvonal láttán.
Hú....szerintem te nő vagy. Vagy direkt bosszantasz itt az értő olvasás problematikájával:)
Neked semmit és semmiért nem kell megköszönni, miért is kellene? A kérdező megtette, ezt én is láttam. Szívesen néztem meg neki.
A Cessna...hát igen, bárcsak parkolna itt egy... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!