Kezdőoldal » Utazás » Európa » Apolono vagy utazgatas?

Apolono vagy utazgatas?

Figyelt kérdés
A lenyeg az,hogy nagybatyam azt az otletet adta hogy erettsegi utan menyjek egy hajora dolgozni. Ezaltal latom a vilagot es kikerulok ebbol a punnyadt orszagbol. Ha ezt valasztom akkor keres egy munkaszolgaltato munkat es ahogy hivtak mehetek is 6 honapra plusz 200 euro azert,hogy megkaptak nekem az allast amit megigert nagybatyam h kifizet. a masik az,hogy miutan leerettsegiztem mennyek apolononek...arra gondoltam hogy masok is kihagynak egy evet...en miert ne tehetnem..tanacsok? ki mit valasztana? 17L
2011. júl. 21. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kihagynék egy évet és mennék hajóra. Igen, jól látod: mások is sokan ezt teszik. Nem mondom azt, hogy könnyű döntés, de én gondolkodás nélkül belevágnék. És tudod, miért? Az önbizalom miatt. Régebben én is dolgoztam külföldön (igaz, nem hajón) és ugrásszerűen megnőtt az önbizalmam egyszerűen attól, hogy MERTEM váltani és elmenni innen egy időre. Arról nem is beszélve, hogy iszonyú tartást ad az a tudat, hogy nem számíthatsz kint senkire, a saját keresetedből ÖNÁLLÓAN gazdálkodsz. Szerintem hazajössz és a megnövekedett önbizalmadnak és talpraesettségednek köszönhetően olyan kisugárzásod lehet, hogy jobban fogsz boldogulni az életben. Jobb állást is kapsz, mint egy olyan önbizalom-és hitevesztett ember, aki sosem feszegeti a saját határait és nem mer kikerülni a langyos vízből, ahol él. Szerintem ha ügyes vagy, rengeteg olyan kapcsolatot is gyűjthetsz ez idő alatt, amik hasznosak lesznek és segítségedre lehetnek majd a későbbiekben. Bárcsak nekem is ilyen nagybátyám, vagy rokonom lett volna. Becsüld meg! Sok sikert a döntéshez!:-)Szia.
2011. júl. 21. 23:50
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom szepen :)
2011. júl. 22. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!