Ment ki valaki Németországba a Summers-ig től? Mire lehet számítani?
Üdv Mindenkinek!
Én is voltam a Summersen keresztül dolgozni , ugyan nem németben hanem osztrákban, DE. A történet úgy kezdődött h felmentünk pestre interju stb...Egy ujonan nyílt REWE raktárba kerestek 15 komist igéretek voltak bőséggel . pl h 5 percre fogunk lakni a cégtől ,szállást vonja tőlünk , 1500 euró netto fizu stb.... elindultunk 15en ausztriába a megadott cimre ami 15kmre volt a cégtől, a raktár tényleg akkor alakult, az első havi fizunk ami félhavi volt 500€ senkise háborgott , mert h fél hónap viszont azon igencsak h könyörögnünk kellett érte, következő teli havi fizunk 900€ volt ami a bigért 1500€tól elég távol áll s ezt is alig akarta kifizetni nekünk... Majd eljött az augusztusi fizetés ideje is (2013)itt már segítséget kaptunk az osztrák cégtől is s mint kiderült a summers cég mint olyan nem fizet utánunk semmiféle járulékot így az adóhatóság inkasszózta a cég számláját a feltorlódott 40000€s adóhátralékuk miatt. az augusztusi fizetésünket meg sem kaptuk... azóta sem ,az osztrák cég átvett minket szeptember 1é vel. a summers persze a felmondásunkat át sem vette. Bár rajtuk keresztül mentem ki , de nem hinném h bárki is rontaná az anno Summers Ig. mostani nevén Summers Logistics Service hírnevét, rontja az magának . S hozzá tenném még h ausztriában nem is volt ilyen bejegyzett cég a pecsétük ami a szerződésen volt már réges rég megszünt ausztriában. Nem ajánlanám senkinek ezt a céget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!