Ennyiből kijönne egy külföldi nyaralás 2 főre?
előző vagyok, a plusz belépők
ra, amit ir 75 ron, az kb 5000 ft. az se sok
Mondjuk persze van alternatíva ahol akár ingyen szállást is talál az ember pl Erdélyben:
Azonban úgy éreztem, hogy a kérdező egy klasszikus nyaralásban gondolkodik, tengerparttal, úgy hogy azért nem is akartam elmenni ebbe az irányba.
Az eddigi válaszolókkal ellentétben,
konkrét közvetlen tengerparti apartmannal tudok segíteni nektek Horvátországban.
De ahogyan javasolták többen is csak utószezonban.
Tehát a rendelkezésetekre álló összeg feléért tudom adni egy hétre kettőtöknek a közvetlenül tengerparti apartmant.
Ha érdekel, írj egy privátot.
Kedves kételkedő !
Jimakos tours szeptember 25 indulás 1 hétre szállás 12.000.-/fő+busz oda-vissza 40.000.-/2 fő+biztosítás 10.000/2 fő...ez számításaim szerint 74.000.- és marad 46.000.- költőpénz
erről ennyit
utolsó vagyok
az apartman 10 m-re van a tengertől,minden szoba luxuskategóriában felszerelt...
"... Kedves kételkedő !
Jimakos tours szeptember 25 indulás 1 hétre szállás 12.000.-/fő+busz oda-vissza 40.000.-/2 fő+biztosítás 10.000/2 fő...ez számításaim szerint 74.000.- és marad 46.000.- költőpénz
erről ennyit..."
1, Hiszem ha látom az apró betüs részt is. (Nem kekec vagyok csak tapasztalat).
Bár mivel a cég házasság közvetítő is (LOL) lehet, hogy ezért ilyen akciós. :)
2, Nem szeptember végi útról volt szó hanem nyaralásról.
3, Már a másik vita partnerrel is sikerült megegyeznünk, hogy a szükséges költőpénz az kb 60ezer.
Keret bőven túllépve.
Erről ennyit....
Többet tényleg nem válaszolok már, mert felesleges szócséplés és értetlenkedés, de ez a házasság közvetítő mellék profil, illetve a cicis néni képre megmosolyogtatott.
Lehet gáz amit mondok, de én a te helyedben spórolnék rá még 1 évet és a duplájából kijön egy szuper tengerparti nyaralás, ahol nem kell kaját vinned stb..
Én annak a híve vagyok ha van rá keret megyek nyaralni de akkor nem főzök, meg nem viszem a kaját, ha meg annyira nincs pénzem akkor várok egy kicsit vele.
Elhiszem hogy szívesen mennél idén, de én azt mondom ha nyaralás akkor ne azon spóroljunk. ( nyilván nem is azt mondom hogy 2 kézzel szórd a pénzt)
Egyetértek az utolsóval valamilyen szinten. Én most inkább eltöltenék egy városnézős hosszú hétvégét, esetleg egy itthoni strandolósat a Balaton parton. Próbálnám jól érezni magam, a megmaradt pénzt pedig félretenném és gőzerővel gyűjtenék, hogy jövőnyáron valami frankó tengerparti hely legyen belőle. :)
Bár én továbbra is úgy gondolom, hogy egy 5-6 nap 4 éjszakás nyaralást ki lehet belőle hozni önellátással. Nyilván azért spórolni kéne, de megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!