Bécs jobb hely mint Budapest? Szebb? Jobb a közlekedése? Jobban lehet keresni? Tisztább? Milyenek az osztrákok?
MÉG,HOGY BÉCS TISZTÁBB ÉS SZEBB??????????NEVETNEM KELL!!!!
TÖBB MINT 2 ÉVE ÉLEK ITT BUDAPESTEN 3 ÉVET ÉLTEM.BÉCS LEGALÁBB ANNYIRA TELE VAN SZEMÉTTEL HA NEM JOBBAN.AZ ÉPÜLETEK TALÁN EGY KICSIT JOBB ÁLLAPOTBAN VANNAK. KEVESEBB AZ OMLADOZÓ VAKOLAT.DE VAN ELÉG OCSMÁNY ÉPÜLET ITT IS.ELL KELL,HOGY MONDJAM ENNYI ASZOCIÁLIS EMBERT ÉN MÉG NEM LÁTTAM PESTEN MINT ITT.(NA PERSZE ALLIG VANNAK MÁR VALÓDI OSZTRÁKOK)HÁT ÉN NEM SZERETNÉM HA EBBE AZ IRÁNYBA HALADNA BUDAPEST.
EGY BIZTOS!A LEGTÖBB NÉMET ISMERŐSÖM SZERINT BUDAPEST SZEBB ÉS SZÍVESEBBEN ÉLNÉNEK NÁLUN, HA A KERESETEK JOBBAK LENNÉNEK.NEM EGY EMBER MONTA MÁR!!!VALÓDI OSZTRÁKOT MEG MÁR ALLIG TALÁLNI!!!
Párom kint élt egy fékévet Bécsben.
Ösztöndíjat nyert, 900eurot kapott javinta.
Keresett szibatársat ls kivettek egy albéréetet félévre.
Magyon ügyesen össuesporólt fél év alatt (700ezer Ftot), úgy hogy egészséges kajákat vett és elvitt engem várost nézni,étterembe. Sikerült egy egy hetet vele töltenem, elvitt kávézókban.
A lényeg,hogy fékév alatt összetudott sporoéni 700ezret, ilyet Magyaroeszágon,Budapesten sose lehet.
Ráadásul mindezt ösutdíjból...
A város közlekedése mérdöldekkel fejletebb ,mint Pesté...
Metróhálózata,villamoshálózata és buszjáratain kivül még vonattal is lehet közlekedni Bécsen belül.
Másodpercre pontosabban közlekednek.
Az emberek soksznüek,sokféle nemzetiséggel lehet találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!