Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nagyon fontos, többi lent!...

Nagyon fontos, többi lent! TApasztalatok?

Figyelt kérdés
Utazási irodában befizetettük nyaralási előleget, viszont a fentmaradó összeggel csúsztunk - elfelejtettük - van ilyen tapasztalatotok? ILyen esetben egyszerűen elúszik az egész? ...mert hogy a szerződésben szerepel is, hogy az iroda nem köteles tájékoztatni!
2011. júl. 10. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindenképp megkérdezném az irodát, minél előbb.
2011. júl. 11. 09:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Bármely fizetési határidő elmulasztása az utas részéről szerződésszegésnek minősül, melyre tekintettel az utazási jogosult a szerződéstől elállni, az utas pedig köteles az utazási költségeit megtéríteni. A költségtérítés átalányösszegben történik, mértéke a részvételi díj és az elállás időpontjának függvénye.
2011. júl. 11. 09:37
 3/3 anonim válasza:
Ha szigorúan nézzük a szerződési feltételeket, akkor tölődik a foglalásod, levonják az aktuális kötbért (amit általában fedez a befizetett előleg). Utazási irodában dolgozom, hidd el, egy normális utazási irodában ez nem így működik. Elég gyakran csúsznak az utasaink egy-két napot a hátrlaékfizetéssel, ilyenkor udvariasan rákérdezünk és ekkor megtörténik a befizetés. Nem tudom, melyik irodánál fizettél be, de én úgy gondolom, gyorsan jelezd nekik, hogy elnézést, elfelejtkeztél a határidőről, de máris fizetsz.
2011. júl. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!