Hogyan tölthetnénk kb egy hetet Londonban minél kevesebb pénzből kihozva?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és egy barátom anyukája kint dolgozik. Kimennénk meglátogatni, de azt sem tudjuk, hogy kezdjük el szervezni. Mennyibe kerül a legolcsóbb repjegy? Kint hol lehet aludni? Az anyukája egy családnál van, úgyhogy oda nem mehetünk, valami hostelre, azaz kollégiumfélére gondoltam, ott a legolcsóbb kivenni egy szobát.. Miből mi a legolcsóbb, meg lehet-e így oldani, ahogy leírtam? Kell-e vízum, vagy valami? Bocs, tudom, hogy hülye kérdés, de nem vagyok jártas az ilyenekben..2011. júl. 10. 21:10
11/13 A kérdező kommentje:
Fasza.. Pedig a pénz volt a legnagyobb probléma az egészben:/
2011. júl. 11. 09:54
12/13 anonim válasza:
Itt Magyarországon is egy jobb fajta szálloda min. 12.000/fő/éj. Akkor Londonban kb. ennyi egy lepukkant szálló. Ha most akarod szervezni az utat pl.: augusztusba akkor több lesz mint 100.000 Ft/fő-re a legolcsóbb repülőjegy is oda-vissza 45.000Ft+ még egy hétre a legolcsóbb jó állapotban lévő szállást akarsz kivenni 60.000Ft körül lesz. Ha mindenféleképp olcsóbban szeretnél utazni keresgess akciós ajánlatokat.
13/13 A kérdező kommentje:
Áh, szerintem felejtős már.. A hely is kötött lenne, mint mondtam az anyuka egy családnál van, és azért mennénk, hogy láthassa a fiát, szóval nem mehetnénk a város másik végébe, kötött lenne így, hogy milyen messzire, szóval úgy nehezebb is lenne lefoglalni akciósat, meg már késő a repjegy miatt is..
2011. júl. 26. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!