Budapest-London replőjegyet hogy kell venni, hol keressek, mit csináljak, nem értek hozzá? !
Írd be a wizzair.com vagy easyjet.com oldalt,és ott be tudod írni az adatokat.Hogy mikor indulnál,mikor jönnél...kiadja a végső árat is...kártyával is fizethetsz de akkor + rászámol kártyadíjat de az már nem vészes..
megnéztem a wizzair-nél,ha ápr.16-án indulnál és ápr20-án jönnél haza (ezeket a napokat csak tippeltem,de nem sok változás lenne ha közeli időpontot nézel) a végösszeg kb.33.ezer forint lenne..ez nem is olyan drága hisz retúr jegyet veszel....
Köszi! A 33ezret nem tudom hogy hoztad ki varázsló vagy :D de megnézem! Mert pont a wizzair hozta ki nekem a 300ezres összeget...
A pelikantól lefagy a gépem már tegnap néztem (volna).
A MALÉVnak is vannak olcsó jegyei, én velük jártam meg Londont, 36600 volt a retúrjegy. Én nem is keresgéltem máshol, csak a malév honlapján. Ott egész széles skálából válogathatsz! De két héttel később, hogy foglaltam, már volt 32000ért is :D (maga a retúrjegy volt 6000 Ft, plusz az illetékek!)
Egyébként a repülőjegyet akkor kell kifizetni, amikor megveszed, vagyis mikor foglalsz, nem utána! (Vagy én értelmeztem félre a kérdésedet? Hogy most megvan a pénzed a repülőjegyre, és a diákhitel fedezné a kinntartózkodást?) Mindenesetre jó utat! :D
Easy Jet.com probaltad mar? Menjel ra a magyar oldalukra, es eliranyit rendesen!
Ha sikerult irjal:)
Mivel oktoberben kapod meg a diakhitelt, igy oktoberre neztem neked meg az utat, es 7000 Ft-ert elvisznek Londonba az Easy Jettel!
Hol nezted a 300 ezres utat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!