Ha Malévval utazok, akkor mennyibe kerül 2 csomag feladása?
Két poggyászt vihetsz. 1-t feladsz, a másikat a kézi, amit felvihetsz a gépre.
ha ezek felett van csomagod (kis retikült nem nézik, vagy is gépre vihetsz fel retikült+hátitáskát) akkor ott a link 2500 Ft/Kg ez elég húzos ár.
Biztos lehet több poggyászt is feladni, mert mások is csinálták már. Csak a másodikért fizetni kell (és nem kilogrammonként.)
"Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy egy darab poggyász súlya maximum 32 kg lehet, valamint egy utas maximum 50 kg-ot adhat fel "
Ez is erre enged következtetni.
ott van felette,ahonnan az idézetet másoltad.
Európán belül: 2500 HUF/kg budapesti kiinduás, illetve 10 EUR/kg nem budapesti kiindulás esetén
Európa és a Közel-Kelet között: 3800 HUF/kg budapesti kiinduás, illetve 15 EUR/kg nem budapesti kiindulás esetén
Elsö vagyok,
ezt a malév oldalán néztem meg, mert én ha utazok mindig bele férek a maximumba, most babával fogok utazni, ott meg lehet még egy csomagot feladni.
Ha nem tetszik ami itt van egyszerüen hívd fel a malév-t és kérdezd meg hogy is megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!