Olaszország miért veszti el egyre inkább vonzerejét?
Még kisebb koromban, 9-10 éve állandóan Olaszország folyt még a csapból is, és ahogy hallottam, ennél régebben is. Olaszország volt a tökéletes nyaralási úticél, Velence, Róma, a tengerpart, az ételek, a nyelv, a férfiak, stb.
Mostmár azonban egyre inkább csak szidni hallom ezt az országot, csúnya nyelv, bunkó lakosok, koszos ország.
És... a mostani favorit egyre inkább Spanyolország az embereknek. Ez miért alakulhatott így?
Nem arról van szó, Spanyolország valóban gyönyörű, de szerintem az olasz kultúra sokkal vonzóbb, az országról nem is beszélve, közelebb is van, és sokkal értékesebb kincseket is rejt. Nem?
nem mondanám ,hogy elvesztené
a magyarok reálisabban látják az országot, nem esnek azonnal hasra, hogy olasz..húú
amúgy én nagyon sokan hallottam szidni az olasz férfiakat is, mert lehet, hogy jól öltöznek meg romantikusak, de keshedtek, egy agyon szidott átlag magyar középsulisnak a derekáig ér az átlag..,de tényleg
meg amúgy, ha az ember elmegy délre stb..akkor azért nem fog elájulni olasztól
és spanyol sokkal jobb hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!