Kezdőoldal » Utazás » Európa » Wales milyen? Látta már...

Wales milyen? Látta már valaki élőben?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?Wales vagy Skócia?Hol keresnek jobban az emberek,és hol könnyebb megélni?

Ja,egyébként nem vagyok hülye (Látta már valaki élőben?) de csak így engedte a gép.:)

Előre is köszönöm!

2011. jún. 6. 19:52
 1/9 anonim válasza:
34%

"Felség! valóban koronád

Legszebb gyémántja Velsz:

Földet, folyót, legelni jót,

Hegy-völgyet benne lelsz.

S a nép, az istenadta nép

Oly boldog rajta, Sire!

Kunyhói mind hallgatva, mint

Megannyi puszta sir."

Johny Gold szerint faja plész.

2011. jún. 6. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kint élek,így volt alkalmam Walesben és Skóciában is eltölteni egy kis időt.Össze se lehet hasonlítani a két országot.Skócia sokkal nagyobb(hidegebb) és sokkal színesebb,érdekesebb mint Wales.Wales is szép,és érdemes megnézni.Az emberek sokkal zárkózottabbak Walesben mint Skóciában.Hogy hol keresnek jobban és hol érdemes élni,azt nem tudom.Én Angliában élek.Csak annyit tudok,hogy bárhová mész a nyelvtudásodra szükség lesz.HA nincs akkor sehol nem könnyebb..
2011. jún. 6. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 éve voltam Walesbe,szép volt:)

Többet most így nem is tudok írni ,van egy csomó képem:)

2011. jún. 6. 20:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Privtában tudnál küldeni néhány képet?(Főképp a városok érdekelnének,ha van olyan)

Ha megtennéd nagyon hálás lennék! :)

2011. jún. 6. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen írj rám privátba és akkor megnyitom az e-mailomat és válaszlevélbe küldök párat úgy is sok van,én ilyen május környékén voltam
2011. jún. 6. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam mindkét helyen és én is Skóciára szavazok. Szép Wales is, de nekem Skócia az olyan érzéseket hozott elő, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. Nekem szó szerint honvágyam is volt oda, ami furesz, de egyszerüen nem akartam visszajönni onnan. Amúgy múlt hétvégén voltam utoljára 5 napot túrázni, relaxálni és habár végig esett és hideg volt, imádtam!

Plusz én nekem nem jöttek be a walesi emberek. Hidegek és bunkók és komolyan mondom, drágább, mint London. Többször is voltam mindkét helyen, nem csak egyszeri felületes vélemény alapján mondom ezeket.

Azt nem tudom viszont, hogy hol jobb dolgozni. Dolgozni csak átutazóban voltam itt is, ott is, az emberek munkaidőben is Skóciában voltak kedvesebbek.

Skóciában nekem mindegyik város tetszik... bár Glasgow a legjellegtelenebb, viszont ez egy elég nagy központ, ahol szerintem a legnagyobb az esély munkát találni.

Walesben Swanseat kerüld el, mert borzalmasan lepukkadt. Nekem iszonyatos nagy csalódás volt.

Amúgy én is Angliában élek.

2011. jún. 6. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még annyit, hogy nekem volt skót főnököm, akit nagyon szerettem és most is van egy skót ügyfelem (tulképp partnerem), akit szintén imádok. Rendesek, fairek, aranyosak, kedvesek... csak jókat tudok róluk mondani.
2011. jún. 6. 23:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Dél-Wales-ben élek, és szeretem nagyon. Rendszeresen járok túrákra, nagyon szép helyek vannak. Sajnos Skóciában még nem voltam, de a szomszédom volt, és nagyon tetszett neki. A megélhetés jó, de nem anyira, mint Angliában. Ismerek magyarokat, akik Skóciában éltek, ott is hasonló a megélhetés, mint Wales-ben, de az idôjárás miatt elköltöztek. Skóciában nem élnék, de nagyon szeretném megézni. Az emberek...hát em tudom mi helyzet Angliában, de itt Walesben nem sok jót tudnék róluk mondani.
2011. jún. 8. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Swansea nem lepukkant.
2011. jún. 8. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!