Wales milyen? Látta már valaki élőben?
Melyik a jobb?Wales vagy Skócia?Hol keresnek jobban az emberek,és hol könnyebb megélni?
Ja,egyébként nem vagyok hülye (Látta már valaki élőben?) de csak így engedte a gép.:)
Előre is köszönöm!
"Felség! valóban koronád
Legszebb gyémántja Velsz:
Földet, folyót, legelni jót,
Hegy-völgyet benne lelsz.
S a nép, az istenadta nép
Oly boldog rajta, Sire!
Kunyhói mind hallgatva, mint
Megannyi puszta sir."
Johny Gold szerint faja plész.
Én 2 éve voltam Walesbe,szép volt:)
Többet most így nem is tudok írni ,van egy csomó képem:)
Privtában tudnál küldeni néhány képet?(Főképp a városok érdekelnének,ha van olyan)
Ha megtennéd nagyon hálás lennék! :)
Én is jártam mindkét helyen és én is Skóciára szavazok. Szép Wales is, de nekem Skócia az olyan érzéseket hozott elő, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. Nekem szó szerint honvágyam is volt oda, ami furesz, de egyszerüen nem akartam visszajönni onnan. Amúgy múlt hétvégén voltam utoljára 5 napot túrázni, relaxálni és habár végig esett és hideg volt, imádtam!
Plusz én nekem nem jöttek be a walesi emberek. Hidegek és bunkók és komolyan mondom, drágább, mint London. Többször is voltam mindkét helyen, nem csak egyszeri felületes vélemény alapján mondom ezeket.
Azt nem tudom viszont, hogy hol jobb dolgozni. Dolgozni csak átutazóban voltam itt is, ott is, az emberek munkaidőben is Skóciában voltak kedvesebbek.
Skóciában nekem mindegyik város tetszik... bár Glasgow a legjellegtelenebb, viszont ez egy elég nagy központ, ahol szerintem a legnagyobb az esély munkát találni.
Walesben Swanseat kerüld el, mert borzalmasan lepukkadt. Nekem iszonyatos nagy csalódás volt.
Amúgy én is Angliában élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!