Hogy tudok Arsenal meccsre jegyet venni, az is írjon aki volt már élőben Arsenal meccsen?
Figyelt kérdés
Jegyet szeretnék venni online vagy személyesen az Arsenal-Ipswich T. vagy Arsenal-Wigan meccsre januárban. Hogyan tudom ezt megoldani, elsősorban online szeretnék jegyet venni, de személyesen is meg tudom oldani.2010. dec. 29. 13:03
1/7 anonim válasza:
hát én annó egy Manchester meccsre az Old Traffordnál vettem jegyet. de szerintem az Arsenál hivatalon oldalán is kell legyen vmi értékesítési oldal.
2/7 A kérdező kommentje:
az arsenal oldalon nem igazodok el, egyéb oldalakon meg nem találtam
2010. dec. 29. 19:10
4/7 A kérdező kommentje:
ott 9-10x áron adnak jegyet de kösz
2010. dec. 31. 16:43
5/7 anonim válasza:
15%-os haszonkulcsal dolgoznak,és szerintem ennyit megér az a kényelem.Oda utazol,sorba állsz,megveszed elővételbe, ha van .Akkkor is rámegy egy félnapod ha véletlenül a közelbe laksz.De te tudod.
6/7 A kérdező kommentje:
Kint leszek rokonnál 1 hétig... És 35 fonttól vannak jegyek ami átszámolva 11k, és nem 40-50 mint a különböző magyar jegyirodáknál.
2011. jan. 1. 03:29
7/7 anonim válasza:
én a Questor szervezésében voltam Barca meccsen és szuper volt biztos intéznek Arsenal meccset is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!