Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire tanácsos most németor...

Mennyire tanácsos most németországba utazni?

Figyelt kérdés
2 hétre mennék a hónap végén de a vírus miatt nem tudom hogy bevállaljam-e..:/
2011. jún. 5. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
szerintem nyugodtan lehet menni. én 3 hétre megyek rokonokhoz Frankfurtba. én nem félek
2011. jún. 5. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:

nem kell attól félni

magyarországon veszélyesebb

2011. jún. 5. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
vigyél konzervet :)
2011. jún. 5. 23:57
 4/5 anonim válasza:
Hát én is megyek. Aki nem megy nem is fél tőle, de én azért eléggé meg vagyok ijedve. Lehet, hogyha nem javul a helyzet lefújjuk az utazást, mert nem nem az minden vágyam, hogy véres hasmenésem legyen elég bajom van a nélkül is. Minden esetre ha elmennél nem ajánlatos strandra menni mert akinek hasmenése van és vízbe megy arról a vízbe kerül a Coli vagy valahogy így kell írni és akkor úgy könnyen el lehet kapni a járványt. Na én is reménykedek talán bejön. Sok szerencsét és ha még kiegészíthetem a mondani valómat szívesen megteszem: Ne vegyetek a nem tudom mivel mentek de azt biztosan tudom, hogyha tömegközlekedéssel akkor ne vegyetek vagy vegyél semmi ételt italt, mert ki tudja honnan van vigyél inkább házilag készített szendvicset. Ott amit zöldséget esztek pároljátok főzzétek és mossátok jól meg hámozzátok le a héját. Ha van kisgyereketek kisgyereked is és őt is viszed akkor figyeljetek rá, hogy ne vegyen semmit a szájába amit nem kéne. Kerüljétek a nagyobb tömegeket és ha nem érzitek jól magatokat rögtön menjetek orvoshoz. Ott is nézzétek a híreket ha értetek németül vagy telefonáljatok haza, hogy mit mondtak otthon az ottani adókon biztosan többet foglalkoznak vele és biztosabb információkat adnak. ha vizet isztok üvegből igyátok az étterembe ilyenkor mindenki megértő erre a helyzetre nézve. Én ennyivel tudok most szolgálni remélem segítettem és nem talál a válaszom süket fülekre. Még egyszer sok sikert az úthoz.
2011. jún. 6. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne menjetek ha nem muszály!!!

Nagyon sokan betegek, élet halál közt lebegnek, a kórházak tele vannak a betegekkel, és az ellenszer még nincs meg!!! M.o.-on még nincs ilyen beteg! Minek keresni a bajt? Azt nem is említve, hogy az ilyen utazók hurcolják egyik országból a másikba a vírusokat! Ilyen esetek amikor vannak, nem is lenne szabad hagyni, hogy ide oda utazzanak az emberek országok közt! Ne menjetek, nem jobb a békesség?

2011. jún. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!