Élet Párizsban? Milyen?
NE a túrista helyeket nézzétek!
Egyébként meg ott a google maps. Párizs ezerszer tisztább mint Budapest. Szebbek az épületei mert vigyáznak és büszkék a múltjukra, arra amilyük van. Nálunk mindenféle divathóbortnak bedőlünk mint a hülyegyerekek és buldózerek tűntetik el a régi korok épületeit mindenféle álhivatkozással. Régi, nem megmenthető, nem műemlék már. Egy kelet ázsiai csürhe voltunk de azok is maradtunk. Eljátszottuk az országunkat most meg azt ami még marad.
Én 4-szer voltam Párizsban.
Szerintem a város szép. A sugárutak és a templomok is nagyon szépek. És a Szajnán hajózva tökéletesen meglehet tekinteni a belvárost.
DE! Ahogy az előzőek írják - nagyon sok az arab és észak-afrikai, a számuk pedug egyre csak nő. Az utcák tényleg nagyon koszosak. Tele van szeméttel a legkisebb utcácska is. Iszonyat drága.
4 látogatásom során összesen olyan 5-6 hónapot töltöttem ott, ugyhogy eltudom azt mondani, hogy Párizs szép és jó egy TURISTÁNAK. De élni ott nem ajánlott.
Budapest, Prága, Varsó - ezek a városok sokkal biztonságosabbak és tisztábbak a legtöbb nyugat-európai városnál (nem is beszélve Londonról)
Mocskos hanyatló nyugat. Csak a szemét, a niggerek, fúj, nem mennék oda semmi pénzért, igaz még sose voltam.
Tényleg működik az agymosás. Meneküljön ki merre lát!
Hagyjuk már ezt , hogy egy kelet európai város tisztább mikor nálunk térdig gázolunk a kutyaszarban mert szarik összeszedni a sok proli magyar.
Párizsban én nem találkoztam kutyaszarral és nem basszák össze a műemlékeiket és főleg nem pusztítják el csak azért , hogy török haver lakótelepet építhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!