Gyorsan segítenétek, légyszi, nagyon fontos? Pont most van ugye ez az ellenőrzés az osztrák határnál, nekem meg ma kéne kimennem, de pont most vettem észre, hogy lejárt:S Így semmiféleképpen nem engednek ki?
LEJÁRT A SZEMÉLYIJE!!!! Mielőtt válaszolsz azelőtt nem árt, ha elolvasod a kérdést is!!!!
Én még ő hőbörög!!!!! NO COMMENT!!!!
"Pont most van ugye ez az ellenőrzés az osztrák határnál, nekem meg ma kéne kimennem, de pont most vettem észre, hogy lejárt:S Így semmiféleképpen nem engednek ki?? Én az utas lennék nem a sofőr, bár talán az mindegy is. Van pl. érvényes diákom, vagy az csak szegény vigasz?:S
Hol van ebben a személyi szó ti hülye barmok? :D Csak annyit írt, hogy lejárt. Meg is érdemled, ha nem tudsz kimenni..... gyökér. :D
Nem azért, de a kérdésben tényleg nem szerepel, hogy mi járt le:
"Pont most van ugye ez az ellenőrzés az osztrák határnál, nekem meg ma kéne kimennem, de pont most vettem észre, hogy lejárt:S Így semmiféleképpen nem engednek ki?? Én az utas lennék nem a sofőr, bár talán az mindegy is. Van pl. érvényes diákom, vagy az csak szegény vigasz?:S"
Bár én is kapásból a személyire gondoltam, szóval érthető volt, én csak azért írtam, mert zavarta a szememet, hogy az előttem szóló keményen "leszidta" az azelőttit, még idézte is a nemlétező szöveget. Szóval ebben a kérdésben senkinek és egyben mindenkinek igaza volt.
A kérdezőnek: nem, feltehetően nem engednek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!