Kezdőoldal » Utazás » Európa » Korfun belül melyik településr...

Korfun belül melyik településre érdemes nyaralni menni (fiataloknak)? Moraitika/Messonghi-ról vélemények?

Figyelt kérdés
Sidariról nem olvastam jókat ugyhogy azt elvetettük...
2011. jún. 5. 00:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

huh..háát 30km azért soknak tűnik robogóval is:D...főleg h sztem eltévednénk :) 20 évesek vagyunk GPS-re nincs nagyon pénzünk :D...

És azt megtudod mondani h Sidaritól milyen messze van a legközelebbi olyan strand ahol szép tiszta a víz?:) gyalog mennyi idő?Vagy azért olyan közel semmi sincs ...?:)

És ez a "perouladest" ez micsoda? nem hallottam még róla pedig sokat olvasgattam korfuról :) (Ezt a paleokastrits-át, a Canal D'amour-t és Paxos-Antipaxos-t szokták emlegetni nagyon )

2011. jún. 5. 14:55
 12/14 anonim ***** válasza:
igen mi sokat motoroztunk, szeretunk felfedezni uj reszeket, esetleg olyat is ahol kevesebben vannak turistak.:) A gps-t akkor felejtsd el, vegyetek egy terkepet kint par euroert lehet kapni. Vagy netrol toltsetek le es vigyetek ki magatokkal. HA nem akartok, vagy nem tudtok autot motort berelni es ha kristalytiszta vizre vagytok, azert hozzateszem sehol nem talalkoztam koszos vizzel :) akkor javaslom menjetek el BBQ hajokirandulasra ott elvisznek benneteket olyan reszekre ahol tobb meterre lelatsz olyan a viz. Altalaban irodanal is be lehet fizetni ezt a kirandulast,(marmint kint az idegenvezetonel)amit mi is tettunk ,de javaslom nezzetek meg az ottani kinalatot is mert az iroda lehuzza a sajat hasznat meg abbol is es altalaban a gorogok sokkal olcsobban visznek ilyen kirandulasokra. Peroulades gyalog elerheto Sidaritol, Kb 4-6 km erdemes megnezni mert gyonyoru szerintem. Ez az a hely ahol a naplementet nezi tobb ezer turista egyszerre :) es napkozben is gyonyoru, a part olyan mintha a sziklakat egy kessel elvagtak volna. Ha jon a dagaly gyorsnak kell lenni mert vekony homokos a partszakasza es nem szelvedett, ellege hullamzik, viszont elmenynek nem utolso :)
2011. jún. 5. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

itt egy par kep peroulades-rol :)

2011. jún. 5. 15:34
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) Sokat segítettél:)
2011. jún. 5. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!