Korfun belül melyik településre érdemes nyaralni menni (fiataloknak)? Moraitika/Messonghi-ról vélemények?
Figyelt kérdés
Sidariról nem olvastam jókat ugyhogy azt elvetettük...2011. jún. 5. 00:17
1/14 A kérdező kommentje:
Ami "kell":
-Tiszta (nem profi)búvárkodásra alkalmas víz
-Tiszta, nem "kihalt" strand
-Éjszakai élet,bárokkal,boltokkal,éttermekkel és szórakozóhelyekkel
-A parton lehetőleg legyen zuhanyzó
-Szépen kiépített legyen a település, nem lepukkant házakkal
-látványosságok,vagyis helyek ahova érdemes "kirándulni" menni..
nagyon köszi ha valaki válaszol :)
2011. jún. 5. 00:21
2/14 anonim válasza:
Korfu nagyon kicsi, bárhol szálltok meg, bérelt robogóval bejárhatjátok az egész szigetet. Mi Paleokastritsán voltunk, mert ott a legszebbek és legtisztábbak a strandok, de este mindig átmentünk Korfu városba vagy valamelyik keleti parti településre, ahol rengeteg szórakozóhely van.
3/14 A kérdező kommentje:
igen csak... ugyan jogsim az van de még sose vezettem robogót tehát ...egy idegen országba elkezdeni ..necces...
2011. jún. 5. 11:03
4/14 anonim válasza:
Autót is nagyon olcsón lehet bérelni. Egyébként én is ott robogóztam először, és még jogsim sem volt. A tesóméra béreltük a robogót. Pillanatok alatt bele lehet jönni, nem kell gyorsan száguldozni, mivel kicsik a távolságok, akkor is kényelmesen elérsz bárhová, ha harminccal csorogsz.
5/14 anonim válasza:
mi Sidariban voltunk es nagyon elveztuk, szep hangulatos kicsi falu. Kozel van a Canal de mour (nem tudom jol irtam-e) szerelmesek csatornaja,amit ha atusztok a helyi monda szerint 30 evig a paroddal maradtok. (Marmint ha a paroddal mesz) Kozel van Peroulades, onnan gyonyoru a naplemente, a sziklak olyanok mintha egy kessel elvagtak volna es Paleokastrica ami szinten nagyon szep. Nekem nagyon nagyon tetszett, mondom ezt ugy, hogy tobb helyen is jartunk mar a szigeten mert ugyebar nem nagy, tehat akarhova el tudsz jutni par ora alatt :) azert azt javaslom, nezzetek meg Sidarit is ha mentek, szerintem nem fogtok csalodni. Jo utat!:)
6/14 anonim válasza:
uccso vagyok, az lemaradt meg, Moraitika M nagyon szep, de a partja szinte mindehol kavicsos. Ha nem kedvelitek annyira a kavicsos partot nem jo otlet :)
7/14 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi h írtál!Igen Sidari is egy lehetséges opció csak akik rosszat írtak róla azok tényleg nagyon lehúzták és ez elkedvtelenített kicsit :/...
Sidariból mennyi idő alatt lehet eljutni robogóval paleokastritsa-ra? azt olvastam h ez a legszebb hely egész Korfun , de sajnos ide nem találok szervezett utat...:/
2011. jún. 5. 14:22
8/14 anonim válasza:
kb 30 km, mi robogoval mentunk :) mehettek tobbfele utvonalon is, autoval kb egy 20 - 25 perc. Gps-t ha visztek elvisz benneteket oda es igen valoban Sidaribol a legidealisabb oda ellatogatni. Egyebkent az kimaradt, hogy sidariban a homokos tengerpart miatt ne varjatok kristalytiszta vizet, hiszen soka turista es felkavarjak...Paleokastrica kicsit kavicsos es ott valoban kristalytiszta vizet talaltok, plusz zold benyulo kis sziklakat(Sidariban ugye tobbnyire homokkosziklak vannak)
9/14 anonim válasza:
ja es ha utkozben megallitana benneteket egy bacsi aki bort arul nehogy vegyetek mert amit kostoltat nagyon finom de amit kaptok uvegbe igazi lőre :))))
10/14 anonim válasza:
es perouladest ki ne hagyjatok, elkepeszto :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!