Lakásbérlet és bankszámla Londonban lakcím nélkül (tovább lent)?
Ki szeretnék végleg költözni Londonba ,és lakást bérelni(nem szobát hanem lakást).De ahhoz szinte 100% ban bankszámla kell...meg ugye a munkához is.Abban nem vagyok biztos hogy állandó lakcím nélkül lehet e bankszámlát nyitni,bankszámla nélkül meg nem lehet állandó lakhelyem..
Lehet hogy tévedek,leírnátok nekem hogy ez hogy működik ?:)
Arra is gondoltam hogy amíg nem találok lakást munkát stb addig egy olcsó hotelben lakom vagy valami ilyesmi...
Én is csak megerősíteni tudom
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:23
válaszát.
Tényleg egyén függő, nagyon erősen. Nekem 5 éve fél évembe került mire sikerült számlához jutnom... igaz sokáig az első 2 hét és kb 10 bank sikeretelensége után feladtam és szó szerinte sz.rtam rá. A párom számláját használtam mindenhol. Aztán egyszer csak csatlakoztam hozzá, és így lett nekem is saját számlám.
Párom 5 és fél éve sem tudott sem a lloydsnál, sem a HSBCnél számlát nyitni... végül a Barclaysnél adtak neki számlát.
Ismi viszont elsőre és gyorsan megnyitotta a HSBCnél.
Aztán másik ismi ezen felbuzdulva szintén bement a HSBC-hez és penderítették ki. Neki végül a LLoydnál sikerült. Ennek 3-4 éve.
Szóval baromira össze vissza megy. Neked tényleg mákod volt, de tény, hogy nem te vagy az egyetlen.
Ja, amúgy a személyi is ilyen. Van akinek elég személyazonosításra (olyan ismi is volt, akinek még a régi barna fedelüt fogadták el, 3 éve), van akinek meg az újat sem... ragaszkodott a bank az útlevélhez, hiába mondta a szerencsétlen, hogy EU, meg hivatalos okmány meg ilyenek.
Ez kb olyan, mint a GP... Szerintem sokan tudnánk erről is mesélni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!